Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Festivalul de Teatru inchide cateva parcari

Mai multe parcări din centrul Sibiului vor fi închise pe durata Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. "Parcarea din Piata Teatrului va fi inchisa in urmatoarea perioada, aceasta urmand sa fie rezervata pentru organizarea Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Partea din spate a parcarii (dinspre Crama Ileana) va fi inchisa in perioada 24 mai - 9 iunie iar partea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu va fi inchisa in perioada 27 mai - 7 iunie. Rugam sibienii sa se indrepte in aceasta perioada catre celelalte parcari din zona, respectiv parcarea de pe Cazarma 90 si parcarea de sub Zidul Cetatii", informează administraţia locală. Festivalul Internaţional de Teatru începe vineri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus