Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Liiceanu, Cartarescu si Ruxandra Cesereanu, invitati la SibiuBookFest

Prima ediție a târgului de carte SibiuBookFest are drept invitați personalități precum Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu (foto) sau Ruxandra Cesereanu. Printre evenimentele SibiuBookFest, organizatorii remarcă și lansarea celei mai noi cărți a criticului literar Dan C. Mihăilescu, „Despre Cioran și fascinația nebuniei”, programată pentru, sâmbătă 29 mai de la ora 13.00. Târgul de carte se va desfăşura în Piaţa Mică, în perioada 27 – 30 mai şi va alinia 700 mp de standuri cu cărţi, în care vor expune peste 30 de  edituri, case de discuri și agenții de difuzare de renume. „Numărul mare al editurilor prezente va asigura diversitatea tematicilor abordate de cărțile prezente, târgul adresându-se tuturor preferințelor, de la carte beletristică, tehnică, didactică, stiințifică, universitară, academică, economică, enciclopedică, critică, memorialistică, și nu în ultimul rând lucrări muzicale, CD-uri și DVD-uri”, informează Exposib si CCIA Sibiu, organizatorii evenimentului.
În oferta târgului intră şi o gamă largă de cărţi pentru copii şi alte materiale educative de acest gen, precum şi spectacolul “Gagaga şi alţii ca el”, realizat de Raluca Răduca și oferit de Teatrul Gong.
„Peste 3000 de titluri vor fi expuse cu ocazia SibiuBookFest, majoritatea editurilor optând pentru reduceri de prețuri de până la 40% pe perioada târgului de carte. La acestea se adaugă tombole cu premii oferite de participanți. Mai mult, diversitatea târgului va fi asigurată de prezența revoluționarelor eBook Reader, care au devenit în câțiva ani un adevărat fenomen de masă”, mai anunţă organizatorii. Aceştia au inclus târgul în cadrul Festivalului de teatru de la Sibiu.


Foto Cosmin Bumbuţ, www.bumbutz.com

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dilema!

Acum 12 ani

Am priceput ca are loc o lansare de carte, la care as vrea sa ma duc dar.... ca de obicei , acest reporter repetent ,,Deleanu" uita sa scrie despre locul unde are loc lansarea de carte!! Sambata , am inteles, ora 13 , am inteles dar ...UNDE? Poate la el in gradina !!! Trimiteti-l la scoala de jurnalistica ori.. sofer pe masina ziarului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus