Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

UNPR, noul partid condus de Morar, primeste sediu in centrul istoric

75,86 de metri pătrați măsoară spațiul din centrul istoric al Sibiului, situat pe strada Faurului nr. 18, pe care Primăria Sibiu vrea să îl închirieze, fără licitație publică, filialei sibiene a celui mai recent partid politic înregistrat în România – Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR). Chiria pentru astfel de spații închiriate partidelor politice este stabilită prin hotărâre de guvern. Ultima adoptată în acest sens, cea cu numărul 310 din martie 2007, prevede un tarif de bază lunar de 0,84 de lei pe metru pătrat de suprafață locuibilă. În cazul, de față un total de 63,72 de lei.
”SC Urbana SA ne comunică faptul că este disponibil spațiul cu altă destinație decât aceea de locuință, situat în Sibiu, str. Faurului, nr. 18, în suprafață de 75,86 de mp, iar Serviciul juridic ne comunică faptul că s-a respins notificarea formulată în temeiul Legii 10/2001 pentru imobilul menționat anterior, iar Dispoziția Primarului nu a fost atacată la instanțele competente în termenul legal, fiind definitivă. Având în vedere cele prezentate, Serviciul Patrimoniu propune aprobarea închirierii fără licitație publică, pe o durată de trei ani, în favoarea Uniunii Naționale pentru Progresul României București, a spațiului cu destinația sediu pentru filiala județeană a UNPR Sibiu”, se arată în raportul ce însoțește proiectul de hotărâre ce va fi supus votului consilierilor locali.
UNPR Sibiu este condus de fostul președinte al CJ Sibiu, Constantin Morar (foto).

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

sanu

Acum 12 ani

Mi se pare normal sa li se acorde o sanasa si reprezentantilor acestui partid politic. Va urez succes
Raspunde

sanu

Acum 12 ani

a se citi o sansa
Raspunde

oPservator

Acum 12 ani

Succes noului partid - UNPR ! Sper ca preocuparea lui fundamentala sa fie intradevar progresul Romaniei, colaborarea constructiva cu orice formatiune care demonstreaza ca sustine aceleasi principii, un comportament civilizat in lupta politica si nu cel "de peluza" sau de maidan, care ni se ofera acum pe toate canalele media!
Raspunde

Pt "oPservator"

Acum 12 ani

Ce limbaj de comunist ai,cu cine vrei sa "colaborezi"in afara de pdl?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus