Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

>PDL: salarii mici. FDGR, PSD si PNL: salarii mari

În ultima ședință a Consiliului Local Sibiu, democrat-liberalii s-au trezit ca de obicei izolați de restul aleșilor locali. La proiectul de hotărâre referitor la acordarea unor suplimente salariale acelor funcționari din Primărie cărora în urma Legii salarizării unice le-au scăzut veniturile, consilierii PDL au fost singurii împotrivă. Astfel, la doi ani după ce liderii PDL la nivel național susțineau că există bani și cereau salarii mai mari pentru angajații de la stat, consilierul democrat Ovidiu Luca a invocat situația dificilă a economiei mioritice. Și a propus, cel puțin, amânarea suplimentării salariilor funcționarilor din Primărie, pentru vremuri mai bune. ”O astfel de măsură ar fi o sfidare la adresa celorlalți funcționari care nu primesc astfel de suplimente. Nu am nimic împotriva acestora, atunci când vor fi bani. Dar, cu atât mai mult cu cât aceste suplimente se dau pentru salariile mari, cred că ar trebui să amânăm proiectul”, a spus Luca. Evident, comentariul lui nu a rămas fără replică. Nu din partea primarului Klaus Johannis, care a încrucișat ostentativ brațele în semn de ”no comment”, ci din partea reprezentanților PSD și PNL. Primul a fost Ioan Stroie, ales din partea PSD. ”Eu spun să votăm acest proiect, este foarte bun. Că destul ne-a adus la sapă de lemn acest partid, PDL. Cred că Primăria, atunci când a propus acest proiect, a calculat că sunt bani”. Imediat s-a ridicat și Eugen Mitea, PNL, fostul viceprimar. ”PNL susține această inițiativă bună. Dacă sunt bani să votăm aceste suplimente”. Proiectul a fost adoptat cu două voturi ”împotrivă”. Ale celor doi reprezentanți PDL prezenți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

La sapa de lemn ne-ati adus voi p.s.d. istilor , a-ti furat din 90 lncoace si pui de sub cloca . Tocmai voi va gasiti sa vorbiti .
Raspunde

un mediesean pt. un sibian

Acum 13 ani

Bai desteptule mai bine dati doi pumni in cap ca ati vopsit judetul in culoarea portocalie a dobitocilor si uite ce am patit! Vino la mine si explica-mi ce dracu ti-am furat eu tie din 90 incoace? Un cretin care poate crede in basescu inca 5 ani dupa primii cinci consumati prin crasme, nu are nimic care sa merite sa-i fie furat!.
Raspunde

pt mediesean din medias

Acum 13 ani

Ce am patit??? De 6 ani incoace am scos capul din menghina ruseasca, aia am facut! Securistul dracu cu tot cu pupatul tau in cur a acelor monstrii...nesimtitule...
Raspunde

Pentru: pt mediesean din medias

Acum 13 ani

Boule, ai ales sa--ti scoti capul din menghina ruseasca si ti-ai bagat ouale in loc!. Securistul de Basescu te strange dupa cum meriti. Sa traiesti bine...strans! Ha, Ha, Ha.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus