Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Metalcar e in insolventa

Metalcar, una din companiile altădată cunoscute ale Sibiului, a intrat în insolvenţă, în a doua parte a acestei luni, potrivit unei informări a companiei publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti. Declinul societăţii a început însă în urmă cu mai mulţi ani, în 2009, firma fiind deja executată silit de către Direcţia de Finanţe, care scotea la licitaţie, în aceeaşi perioadă a anului trecut, bunuri ale Metalcar în valoare de peste 200.000 lei.

Compania, a incheiat anul 2008 fără profit şi cu cu venituri în scădere cu 50 la sută faţă de 2007, ajungând la 1,34 milioane de lei, acestea fiind cele mai recente date disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe. Pierderea din 2008 a fost de 388.000 lei, de trei ori mai mare decat cea înregistrată în 2007. Principalul acţionar al firmei este societatea In Rom SA, cu 69,7 la sută din acţiuni. Nicolae Neagu figurează cu 10,7 la sută din actiuni, potrivit datelor de la 31 decembrie 2009, disponibile pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti. Metalcar are un capital social de 1,3 milioane lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

callas

Acum 13 ani

in urma cu mai multi ani...adica anul trecut!
Raspunde

io

Acum 13 ani

Neagu a falimentat Metalcarul. Asta se stie de mai multi ani
Raspunde

altul

Acum 13 ani

Demolatorul NEAGU !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus