Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Noua persoane au fost retinute pentru audieri in cazul furtului de arma

Nouă persoane au fost reţinute, joi, pentru audieri în cazul furtului unei arme de vânătoare din locuiţa unui bărbat din municipiul Sibiu, persoanele suspecte fiind identificate în trafic de către poliţiştii din Prahova şi duse la sediul Poliţiei Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, inspector Luciana Balteş, poliţiştii din Prahova au identificat în trafic un autoturism Audi dat în consemn în cazul furtului de armă din municipiul Sibiu. "Poliţiştii au oprit maşina în trafic, în apropiere de Ploieşti. Odată cu acest autoturism a mai oprit o maşină, iar ocupanţii au declarat că sunt împreună cu ocupanţii primei maşini. Toate cele nouă persoane - opt bărbaţi şi o femeie - au fost escortate la sediul IPJ Sibiu şi reţinute deocamdată pentru audieri", a declarat Balteş corespondentului Mediafax. Potrivit sursei citate, în timpul audierilor, persoanele respective au declarat că arma şi dulapul metalic în care se afla aceasta le-au aruncat în râul Olt, în apropiere de localitatea Câineni, din judeţul Vâlcea. Lucrătorii ISU Vâlcea au început căutările în râu pentru a găsi atât arma şi cele 40 de cartuşe dispărute, cât şi fişetul metalic pe care suspecţii l-au furat din casa unui bărbat din Sibiu. Arma de vânătoare a fost furată, marţi seară, din locuinţa unui sibian, împreună cu dulapul metalic în care era încuiată şi în care proprietarul mai avea bani, chitanţe şi documente bancare, hoţii fugind cu o maşină înmatriculată în Ungaria. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş, incidentul s-a petrecut în locuinţa unui bărbat din municipiul Sibiu, care angajase câteva persoane să-i schimbe scocurile la casă, iar când a plătit a scos bani dintr-un fişet metalic.

Mai multe echipaje de Poliţie au instituit, în noaptea de marţi spre miercuri, filtre pe şoselele din judeţ, în încercarea de a-i prinde pe hoţi. Poliţiştii au căutat trei bărbaţi şi o femeie, aceştia fiind consideraţi suspecţi în cazul furtului armei de vânătoare din locuinţa sibianului, iar anchetatorii au transmis, miercuri, colegilor din judeţele învecinate datele de identificare ale suspecţilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus