Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Boitan catre colegii parlamentari: Votati motiunea!

Senatorul Minerva Boitan a făcut un apel către colegii deputaţi şi senatori din Sibiu să voteze moţiunea iniţiată de opoziţie, împotriva Guvernului Boc: "În calitatea mea de parlamentar sibian, ales prin vot uninominal, adresez un apel către  toţi parlamentarii sibieni pentru că, la exercitarea votului  pentru iniţiativa Guvernului de a reduce salariile şi pensiile, să voteze  aşa cum doreşte electoratul, adică cetăţenii acestei ţări, care ne-au acordat încrederea  şi onoarea  de a le reprezenta interesele în Parlamentul României. Votul nostru, al parlamentarilor sibieni, trebuie să reprezinte interesul celor mulţi şi nicidecum incapacitatea  celor puţini de a gestiona ţara aflată în criză", susţine Boitan într-un comunicat de presă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

sibian

Acum 13 ani

ce desteapta esti tu uninominalooooo. de pe ce loc ai intrat in parlament . sa-ti fie rusine. mai bine ai spune cu a-ti nenorocit tara impreuna cu PSD in perioada in care a-ti guvernat. rusinicaaaaaaaa
Raspunde

alt sibian

Acum 13 ani

Uninominala Boitan a fost aleasa de pe locul 3 in colegiu, cu sub 20 % din voturi, sun media nationala a PNL. Asa ca sa o lase balta cu teoriile, ca nu a fost aleasa deloc de sibieni ... Deabea astept sa o intrebe cineva de sanatate pe doamna doctor Boitam, de cum pensina medicat pe banda rulanta pe oricine venea cu bani ... ca asa am ajuns in Romania la peste 1.000.000 de pensionati medical. Si atunci sa o vad pe aceasta "uninominala" cu da cu sapa pe la gherla ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus