Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
3°C

Turcan: Exista mai multe nume care sunt vehiculate pentru TVR, dar decizia finala nu a fost luata

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, că nu s-a luat o decizie nici în Comisia de cultură, nici în partid cu privire la o altă persoană care să fie propusă pentru a prelua conducerea interimară a TVR, după ce Robert Turcescu a declinat oferta, menţionând că sunt mai multe nume vehiculate.

“Lui Robert Turcescu i s-a făcut o propunere pentru a prelua conducerea interimară a TVR, dar a refuzat poziţia de interimat. Nu s-a luat o decizie nici în comisie, dar nici în interiorul partidului cu privire la o altă persoană care ar putea fi propusă pentru această funcţie. Există mai multe nume care sunt vehiculate, dar decizia finală nu a fost luată ", a declarat Turcan.

Întrebată care sunt persoanele propuse pentru această funcţie şi pe cine ar susţine personal, Turcan a spus că "nu ar fi corect" să se pronunţe în favoarea unuia sau altuia dintre cei propuşi.

"Consider că nu este corect să fac public niciunul dintre numele vechiculate, eu am spus că îl susţin pe Robert Turcescu doar în momentul în care în interiorul partidului s-a luat decizia pentru susţinerea acestuia la conducerea TVR", a spus Raluca Turcan.

Aceasta a afirmat că, cel mai probabil, decizia cu privire la directorul TVR va fi luată luni, când Comisia pentru cultură se va întruni în şedinţă.

Întrebată despre informaţia potrivit căreia o variantă pentru şefia TVR ar fi Cezar Ion, preşedintele AJR, Turcan a declarat că este un nume vehiculat, sunt mai multe propuneri pentru desemnarea preşedintelui TVR, dar nu s-a luat o decizie.

Comentarii

3 comentarii

sustin PDL

Acum 10 ani

MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI, CA CEL PUTIN ODATA PE SAPTAMANA AVEM PARTE DE O SOCIALIZARE CU MATALUTZA. sincer ne-am cam saturat de matale, dar pentru ca am fost boi si te-am votat trebuie sa te suportam inca 2 ani. oricum fa-ti numarul ca vin alegerile si nu te mai vedem. DA DOAMNE
Raspunde

bah

Acum 10 ani

ce dracu o tot puneti pe piszta asta prin ziare, trimiteti-o la munca, isi da niste aere de zici ca ar fi bagata in seama. m-am enervat de la titlu! De cand Stolo nu-i mai baga mobra in reparatie capitala sa baga si ea in seama doar doar o vede Base si pe ea ca doar e la fel de buna ca Udrea.
Raspunde

Pt Turcan

Acum 10 ani

D-na,de ce nu ati venit la Sibiu sa va intalniti cu cei ce v-au votat?Mai au pensionarii galeti portocalii ,sunt numai bune de pus in...cap.Sa va fie rusine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus