Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Ariton, Stirbet, Turcan, Roman si Gant vor fi pusi de Mircea Cazan pe panourile rusinii

Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a transmis un comunicat de presă în care le cere deputaţilor PD-L şi FDGR să explice sibienlor motivele pentru care au votat împotriva moţiunii de cenzură redactată de parlamentarii PSD. "Eu nu am putut să votez tăierea pensiei mamei mele, nici a salariilor prietenilor, vecinilor, dar mai ales tăierea din banii munciţi de sibienii care m-au votat. Le cer public celor cinci parlamentari aleşi de sibieni, care fie că au votat împotrivă, fie că s-au abţinut la vot miercuri, să le explice sibienilor de ce i-au minţit în urmă cu doi ani, în urmă cu un an şi de ce acum au votat contra lor", a declarat miercuri, deputatul Mircea Cazan.
Ovidiu Ganţ, deputatul FDGR s-a abţinut de la vot. "Domnule Ganţ, mi-ar fi plăcut să votaţi cu cei 23.000 de români care v-au votat în 2008. Din păcate, abţinerea dumneavoastră nu şterge din memoria sibienilor, faptul că astfel aţi tolerat atitudinea dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu, acelaşi Traian Băsescu care a refuzat să îl accepte ca prim-ministru chiar pe preşedintele dumneavoastră de partid, pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis", a mai declarat preşedintele PNL, deputatul Mircea Cazan.
Cazan le promite celor cinci parlamentari că fotografiile lor vor apărea pe mai multe panouri ale ruşinii, în municipiul Sibiu. "Marţi, în Parlament, opoziţia a întocmit un panou al ruşinii, cu fotografiile tuturor deputaţilor şi senatorilor care au votat contra populaţiei. Preluând modelul, la Sibiu, acolo unde PDL-ul s-a lăudat că Băsescu ar avea un fief, vom afişa panourile ruşinii, ca lumea să ştie adevărul, să ştie ce a votat în 2008", a explicat preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.COMUNICAT DE PRES[ MIRCEA CAZAN:
Mircea Cazan: 57.324 sibieni minţiţi de Ariton, Ştirbeţ, Turcan şi Roman

    Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan le cere parlamentarilor sibieni care nu au votat moţiunea, să explice public, sibienilor, de ce i-au minţit în campania parlamentară din 2008 şi în campania prezidenţială din 2009.
"Eu nu am putut să votez tăierea pensiei mamei mele, nici a salariilor prietenilor, vecinilor, dar mai ales tăierea din banii munciţi de sibienii care m-au votat. Le cer public celor cinci parlamentari aleşi de sibieni, care fie că au votat împotrivă, fie că s-au abţinut la vot miercuri, să le explice sibienilor de ce i-au minţit în urmă cu doi ani, în urmă cu un an şi de ce acum au votat contra lor", a declarat miercuri, deputatul Mircea Cazan.
Acesta le aduce aminte şi celor 57.324 de sibieni care şi-au dat votul în noiembrie 2008 celor patru parlamentari PDL de Sibiu, că au votat de fapt să aibă pensii şi salarii mai mici.
"Sunt alături de pensionarii sibieni, de toţi salariaţii care muncesc, indiferent dacă lucrează la stat sau la privat. Sunt mai ales alături de şomerii indemnizaţi sau nu. Dar trebuie să ştiţi dragi sibieni că aţi votat să aveţi pensii mai mici, salarii mai mici, ajutoare de şomaj mai mici. Aţi votat în 2008 cu Ariton, Ştirbeţ, Turcan şi Roman, aţi votat în 2009 cu Băsescu, acum a venit timpul să vă treziţi la realitate. Realitatea că de luna viitoare poştaşul vă va aduce mai puţini bani. Realitatea că atunci când va veni ziua de salariu în iulie şi vă veţi duce la casierie sau la bancomatul de la bancă, o să aveţi bani mai puţini cu un sfert. Şi la toamnă, când Ariton, Ştirbeţ, Turcan şi Roman vă vor mări taxele şi impozitele, la iarnă când nu o să mai puteţi plăti factura de gaz, atunci să vă aminţiţi de ştampila pusă în dreptul lui Traian Băsescu", a spus preşedintele PNL Sibiu.
Deputatul PNL s-a declarat surprins şi de atitudinea domnului deputat FDGR, Ovidiu Ganţ, care s-a abţinut la votul moţiunii.
"Domnule Ganţ, mi-ar fi plăcut să votaţi cu cei 23.000 de români care v-au votat în 2008. Din păcate, abţinerea dumneavoastră nu şterge din memoria sibienilor, faptul că astfel aţi tolerat atitudinea dictatorială a preşedintelui Traian Băsescu, acelaşi Traian Băsescu care a refuzat să îl accepte ca prim-ministru chiar pe preşedintele dumneavoastră de partid, pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis", a mai declarat preşedintele PNL, deputatul Mircea Cazan.
În urma votului din Parlament de miercuri, zeci de mii de sibieni vor plăti începând din iulie, toată campania Elenei Băsescu, care a ajuns în Parlamentul European şi de atunci este prezentă doar cu numele la Sibiu. În urma votului dat de Ariton, Ştirbeţ, Turcan şi Roman, sibienii vor plăti din iulie realegerea lui Băsescu.
"23.907 sibieni l-au trimis în 2008 în Parlament pe Ioan Ariton. Degeaba a ajuns preşedinte de Comisie de buget, nici măcar un cuvânt nu a scos despre bugetul României, al Sibiului, în doi ani de zile. A venit vremea să vorbească. De minciunile lui Vlădescu. De minciunile lui Băsescu. 12.154 de sibieni l-au făcut deputat în 2008 pe Gheorghe Roman. Mai ştie cineva ce face în Parlament domnul Roman, în afară de a vota la comanda lui Băsescu, împotriva sibienilor? 11.887 de sibieni au mai trimis-o o dată în Parlament în 2008 pe Raluca Turcan. În timp ce pensionarilor li se iau banii de medicamente, iar bugetarilor banii pentru mâncare, doamna Turcan scrie liniştită pe blog sau defilează la prezentări de modă, conform proverbului "ţara arde şi baba de piaptănă". E bine că doamna Turcan merge şi dă baloane unor copii de grădiniţă, însă să vină să le spună acum educatoarelor, părinţilor şi tuturor sibienilor, fără minciuni ca nişte baloane de săpun, cum de în 2008 le promitea în campanie, salarii medii de 850 de euro şi pensii medii de 350 de euro şi acum nu mai au mulţi dintre ei nici măcar 850 de lei salariu şi nu mai sunt siguri nici de 350 lei din pensii. Unde este domnul Ştirbeţ, care şi-a aranjat cabinet în Prefectură, dar când au venit peste o mie de protestatari la geamul domniei sale, a dat bir cu fugiţii? Domnul Ştirbeţ să vină să le spună celor 9.376 de sibieni care l-au votat, că a votat miercuri să le ia din bani! Şi să ne spună ca un jurist ce pretindeţi că e, cum PDL-ul a politizat ilegal Curtea Constituţională, pentru ca să îl menţină în fruntea ţării pe Zeus", a solicitat deputatul Cazan.
Preşedintele PNL Sibiu a mai precizat că a votat moţiunea, cu speranţa că va salva pensiile şi salariile bugetarilor sibieni.
Deputatul Mircea Cazan a mai anunţat că în scurt timp, toţi sibienii vor putea vedea la sediul PNL din municipiu şi la sediile cabinetelor sale parlamentare, un panou al ruşinii, cu fotografiile celor patru parlamentari PDL, Ariton, Ştirbeţ, Turcan, Roman, în dreptul cărora le va afişa mesajul "Aici sunt banii dumneavoastră! ".
"Marţi, în Parlament, opoziţia a întocmit un panou al ruşinii, cu fotografiile tuturor deputaţilor şi senatorilor care au votat contra populaţiei. Preluând modelul, la Sibiu, acolo unde PDL-ul s-a lăudat că Băsescu ar avea un fief, vom afişa panourile ruşinii, ca lumea să ştie adevărul, să ştie ce a votat în 2008", a explicat preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

Sibiu, 16 iunie 2010
Deputatul Mircea Cazan – preşedinte PNL Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

Mircea

Acum 12 ani

Alte masuri de " dreapta " menite de a imbunatatii situatia economica a judetului, exceptand aceasta rusinare socialista in fata alegatorilor a reprezentantilor judetului in parlament, mai are d-nul Cazan ?
Raspunde

x

Acum 12 ani

asta iesit din incubator (calculator) nu ar trebui sa taca PUTIN ramane filozof daca tace.
Raspunde

Madalin

Acum 12 ani

Populism ieftin ! Cazan nici nu este in stare de mai mult ! Daca tot vorbeste despre un "panou al rusinii", cu siguranta ca mutra sa nu ar trebui sa lipseasca de pe acel panou. Ii copiaza pe altii si crede ca face o mare branza. Daca la atata se limiteaza actiunea politica a lui Cazan, imi este lehamite. Asteptam, de la "liberalul" Cazan niste propuneri concrete, niste solutii realiste, care sa desfiinteze solutiile votate de cei ce vor fi pusi la panoul cu pricina si, poate, chiar arsi in efigie ca pe vremea Inchizitiei, dar cerandu-i lui Cazan asa ceva, inseamna sa-l injuri ori eu cred ca nu merita nici macar atat.
Raspunde

Pt "Parlamentarii pdl de Sibiu"

Acum 12 ani

Mai aveti tupeu sa dati ochii cu sibienii,sunteti niste nenorociti ordinari.Ar trebui sa va ascundeti in gaura de sarpe,ticalosilor.
Raspunde

alegator

Acum 12 ani

n-am crezut ca gant e portocaliu i-o fi dat si lui o galeata
Raspunde

Federal

Acum 12 ani

Inca o dovada ca liberalii sunt de fapt slugile stangii!!!!! Aceste masuri anticriza luate de Guvernul Boc sunt STRICT DE DREAPTA! Cat despre "panourile rusinii"... ma lasa rece!
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

e buna ideea cu panourile. pt. ca sunt multi ignoranti care nu stiu ce si cum au votat parlamentari sibieni. sa fie cunoscuti si astfel scuipati pe strada.
Raspunde

M.

Acum 12 ani

Excelenta masura anti criza. Cu panoul asta o sa iesim din criza?
Raspunde

...

Acum 12 ani

Cap de panou sa fie Cazan
Raspunde

alergator

Acum 12 ani

nici un panou,......
Raspunde

jos cenzura

Acum 12 ani

as dori sa stiu si eu de ce se cenzureaza postarile. nu am scris absolut nimik ilegal, fara injurii si sub nici o alta forma prejudiciatoare vreunei persoane. va rog revizuiti soft-ul de acceptare al postarilor
Raspunde

... ...

Acum 12 ani

nu am facut decat sa tratez in aceasi masura declaratia distinsului deputat, precum a facut el cu toti cetatenii Sibiului. vreau sa stiu si eu la ce se rezuma activitatea sa parlamentara si ce masuri anticriza promoveaza personal
Raspunde

Agatha

Acum 12 ani

Panoul rusinii nu este o masura anticriza. Dragi concetateni portocalii, nu stiti, sau ati uitat: GUVERNUL unei tari ESTE OBLIGAT prin lege sa guverneze, deci masurile anticriza ii APARTIN. Este bine de stiut, ca la Sibiu, portocalii au obtinut o victorie la care nu se asteptau nici ei: ati fost chiar mai prosti decat v-au crezut. Si nu sunt de vina Stirbet, Turcan etc.: sunteti de vina voi, cei care i-ati votat, si atunci ar fi normal ca VOI sa platiti reducerile de pensii si salarii , sa va TAIE numai voua, celor care i-ati adus pe ciumpalaci la putere. PLATITI si taceti din gura. Mai prosti ca astia pe care i-ati ales, sunteti numai voi.!
Raspunde

Pt. 13

Acum 12 ani

Cam dur dar adevarat. Din pacate cunosc pe multi care au votat atunci Basescu. Acum la toti le pare rau.
Raspunde

Teo

Acum 12 ani

tipic pt imbecilitatea liberala. in loc sa doneze bani unui azil de batrani, ca tot sunt negajiti, posteaza bannere aiurea. deh .. asa inteleg ei sa lucreze in beneficiul comunitatii. Doamne ... ce jigodii au ajusn liberalii astia.
Raspunde

pt 15

Acum 12 ani

putin spus jigorii. Din 1864 porci nesimtiti si prosti. ASASINI.ce astepti de la primitivul de cazan , un retardat ca toti cei din pnl
Raspunde

Belphegor

Acum 12 ani

Mirciulica, Daca n–as sti ca gandirea ta e paralela cu doctrina liberala, poate m–as incumeta sa te iau in serios. Dar asa,nu vreau sa–mi pierd timpul si nici sa–ti reamintesc modul in care te–ai insinuat intre liberali, inainte de alegerile din 2oo4 – dupa ce, cu patru ani in urma, ai crezut ca stanga te duce in parlament. Iti spun doar ca gestul tau arata cat de putin ardelean ai ramas, copiind (altceva poti?) de la liberalii tai dambovitzeni–de–stanga (!) o idee bolsevica de atac la persoana. Sunt convins ca nici macar nu ti–ai dat seama...
Raspunde

sibianul

Acum 12 ani

BRAVO domnule Cazan, v-am vazut la televizor ca ati votat motiunea, fata de altii care sunt acolo sa-si reprezinte interesele proprii.
Raspunde

gradinita gard PNL

Acum 12 ani

prietene cazan, baga turbo cu DVB-T-ul ca ramanem in urma. lasa dracu prostiile cu politica; io zic sa mai bagi niste antene si pe gradinita acolo pe calea cisnadiei, ca mi-am luat tuner DVB-T si nu prind nimic de la paltinis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus