Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Muzica din Titanicul cu Leo Di Caprio pe scena Salii Thalia diseara

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit un program special pentru concertul de astăzi 23 iunie 2010 – o selecţie de secvenţe muzicale aparţinând unor coloane de filme celebre.

“A devenit o tradiţie ca în cadrul evenimentelor programate în proiectul Zilele Muzicale Româno Americane să fie prezentate compoziţii ce fac parte din coloane sonore ale unor filme cu renume” a declarat Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat Sibiu. Iar dacă în anii precedenţi am avut parte de compoziţii muzicale din Star Wars, Sound of music, Rodeo, Disney Music sau Schindler`s List, anul acesta a venit rândul altor filme celebre să se afle pe afişul evenimentului.

Astfel cei prezenţi astăzi cu începere de la ora 19 la Sala Thalia vor putea auzi live secvenţe din coloanele sonore ale unor filme precum Titanic, Indiana Jones şi E.T. Programul va mai cuprinde compoziţii semnate LEONARD BERNSTEIN (Uvertura Candide), HECTOR BERLIOZ (Rêverie et caprice – Piesă concertantă pentru vioară şi orchestră), ASTOR PIAZZOLLA (Vara din Anotimpurile din Buenos Aires), PIOTR ILICI CEAIKOVSKI (Vals din Suita Frumoasa din pădurea adormită) RICHARD ROGERS/arr.R.BENNETT (Oklahoma - selecţiuni). Solist la acest concert va fi violonistul American de origine română, născut la Sibiu, Daniel Szasz iar dirijor Scott Speck. 

Biletele pentru acest concert costă 12 lei şi pot fi achiziţionate de la sediul Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia) sau în seara concertului, la intrarea în sală. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus