Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Donatii de la PNL, dar fara culoare politica

Alimente (ulei, făină, zahăr), haine, pături, jucării şi chiar electrocasnice au strâns liberalii sibieni la sediul lor de pe strada Fabricii. Donaţiile au fost făcute în cadrul campaniei de ajutorare a sinistraţilor iniţiată de PNL Sibiu, în cadrul căreia au fost strânse ajutoare şi de la cetăţeni din Mediaş, Sălişte şi Ocna Sibiului.
Preşedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a mulţumit celor care au răspuns apelului lansat acum câteva zile, şi a ţinut să precizeze că ajutoarele oferite nu au culoare politică. „Ceea ce am început e un lucru serios. Mulţumesc cetăţenilor că au încredere. Aceste ajutoare vor ajunge  în judeţul Botoşani. Am luat legătura cu domnul deputat Florin Ţurcanu (PNL – n.r.) care ne aşteaptă’’, a declarat Cazan.
El le-a mulţumit în mod special celor 22 de angajaţi ai SC DPC SA din Sibiu, care au donat bani din propriile salarii, bani cu care au cumpărat aproape 200 de kilograme de alimente  neperisabile (ulei, zahăr şi făină), dar şi haine.
Campania de strângere a ajutoarelor va continuă până în 18 iulie - la sediul PNL de pe strada Fabricii, numărul 2, oricine poate aduce ajutoare între orele 10.00 şi 16.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 şi 12.00.

Şi PSD strânge donaţii

În Sibiu, mai sunt alte două puncte de colectare a ajutoarelor pentru sinistrații lăsați în urmă de puhoaie. Primul a fost amenajat la sediul Inspectoratului pentru situații de urgență (Pompierii), de pe strada Vasile Cârlova nr 16 -22, zilnic între 10.00 și 19.00. De primit se primesc alimente neperisabile, îmbrăcăminte spălată în prealabil, încălțăminte,  electrocasnice, articole de igienă corporală şi apă îmbuteliată. Dacă vă este mai aproape, donațiile le puteți lăsa și la sediul Forumului solidarității sociale, situat pe str. Târgu Fânului, în clădirea fostei întreprinderi Libertatea. Tot aici au deschis punct de colectare a ajutoarelor şi reprezentanţii organizaţiilor PSD.

 

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus