Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

Din doi subprefecti ramane doar unul. Trihenea spune ”adio” postului de secretar de stat

Până la mijlocul săptămânii viitoare, conducerea Ministerului Administației și Internelor va trebui să decidă care dintre cei doi subprefecți ai Sibiului rămâne în funcție: Daniela Pavel sau Rareş Macrea, ambii tehnocrați, numiți în funcție în urma ieșirii PSD de la guvernarea alături de PDL, în octombrie 2009. Unul din cei doi profesioniști în administrație va fi înlăturat din funcție pentru a face economiile la buget pe care actualul guvern le consideră necesare.
Informația a fost anunțată de premierul Emil Boc, care susține că în fiecare prefectură din țară va rămâne un singur subprefect, după modelul existent în vremea guvernării lui Adrian Năstase.
În plus, potrivit declarațiilor premierului, actualul prefect al Sibiului, Constantin Trihenea, poate să își ia adio de la postul de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, funcție pentru care a fost nominalizat de președintele PDL Sibiu, Ion Ariton, încă din aprilie 2010.
Emil Boc a anunțat, ferm de această dată susține el, că în fiecare minister vor rămâne doi secretari de stat, cu excepția ministerului de Interne, cel al Finanțelor și cel de Externe, unde în organigramă vor rămâne către trei posturi de secretari de stat.
Actualul prefect Trihenea a fost propus de PDL Sibiu pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei, în cadrul căruia, în momentul de față, există cinci secretari de stat.

 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Omu

Acum 10 ani

Baiatul de casa e cel ce ramane
Raspunde

Răzvan

Acum 10 ani

Pentru Omu: Ce înţelegi prin băiat de casa?
Raspunde

intrebare

Acum 10 ani

pe cand stirea: din prefectura nu mai ramane nimic???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus