Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-4°C

E.on Gaz sare in ajutorul sinistratilor

 

Grupul E.ON s-a oferit să ajute comunitatea din Dorohoi, una dintre cele mai grav afectate de ploile şi inundaţiile din ultima perioadă. Astfel, la începutul acestei săptămâni, E.ON a pus la dispoziţia locuitorilor afectaţi de inundaţii bunuri şi produse de primă necesitate: saltele, pilote, cearşafuri, perne şi produse igienico-sanitare. Totodată, circa 60 de voluntari din partea E.ON au lucrat alături de reprezentanţii autorităţilor la curăţarea locuinţelor inundate, evacuarea imobilelor aflate în pericol de prăbuşire, şi au acordat asistenţă persoanelor afectate pentru utilizarea în siguranţă a instalaţiilor de energie electrică şi gaze naturale. „De asemenea, la nivelul companiilor E.ON din România a fost iniţiată o campanie internă de strângere de fonduri prin donaţii făcute direct de angajaţii grupului. Fondurile astfel colectate vor fi dublate prin intermediul contribuţiei din partea companiilor E.ON şi vor fi destinate în continuare pentru achiziţionarea de bunuri prioritare sinistraţilor. După evaluarea pagubelor la nivelul infrastructurii din Dorohoi, Grupul E.ON va identifica, cu ajutorul autorităţilor, posibilităţile de implicare pe termen lung pentru reabilitarea şi reconstrucţia zonelor afectate”, a declarat Frank Hajdinjak, Director General E.ON România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 247

Comentarii

1 comentarii

Etan

Acum 12 ani

E'ON ar trebui sa ajute pe toti cetatenii pe care ii deserveste; pt. ca serviciile pe care le ofera aceasta firma, sunt escrecabile sau de "rahat"si-au batut joc alaturi de partea romana, de tot ce a insemnat "distributie de gaze", esti doar un "FARISEU", Hajdinjak;lasaneeeee...nu ne mai "GAZA" !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus