Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

S-a schimbat calendarul examenului de titularizare

Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu a anunţat astăzi că în calendarul examenului naţional de titularizare şi suplinire, desfăşurat în dimineaţa acesta, au apărut modificări de organizare.

 Conform ISJ Sibiu noul calendar este următorul:

-           Afişarea rezultatelor în data de 18 iulie 2010;

-           Înregistrarea contestaţiilor şi transmiterea acestora comisiei de rezolvare a contestaţiilor în 18 – 19 iulie 2010;

-           Rezolvarea contestaţiilor în data de 20 iulie 2010;

-           Afişarea rezultatelor finale în data de 21 iulie 2010;

-           Repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7, pe posturi titularizabile, în perioada 22 – 23 iulie 2010;

-           Actualizarea listei cu posturile în data de 24 iulie 2010.

Peste o mie de candidaţi au susţinut în această dimineaţă, începând cu ora 09.00 examenul de titularizare în tot judeţul. Aceştia luptă pentru unul din cele doar o sută de posturi disponibile în şcolile din tot judeţul Sibiu. Anul acesta a fost cel mai mic număr de posturi scoase spre ocupare din ultimii ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 247

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus