Duminică,
16.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Victor Ponta vrea victorie la Sibiu

Edwin Keleti şi Victor Ponta, liderii grupei A în clasamentul Campionatului Naţional de Raliuri "Dunlop", îşi doresc un parcurs reuşit în Raliul Sibiului 2010, a cincea etapă a sezonului, prima pe macadam, care se va desfăşura vineri şi sâmbătă, informează un comunicat remis Agerpres.

Cei doi, care marchează la Sibiu trei ani de la prima cursă împreună, speră să nu aibă parte de probleme tehnice şi să obţină suficiente puncte pentru a-şi menţine poziţia.

Edwin Keleti a declarat că "este cel mai dur raliu din Campionat, pe care îl abordăm cu mult respect. A termina în Raliul Sibiului nu e acelaşi lucru cu a fi cel mai rapid, ci mai degrabă e vorba de faptul că ai reuşit să găseşti un echilibru între viteză şi conservarea maşinii".

La rândul său, Victor Ponta a spus: "Este raliul la care am cele mai mari emoţii, dacă ne uităm la ghinioanele din anii trecuţi. În acelaşi timp, am şi cele mai mari aşteptări, pentru că sunt convins că s-a spart ghinionul".

Keleti şi Ponta conduc clasamentul grupei A, cu un total de 100 de puncte obţinute în urma celor patru victorii din tot atâtea posibile.

 

Comentarii

3 comentarii

accident politic

Acum 10 ani

Domnule Ponta ce ar fi sa faceti o tura cu masina fara frane prin palatul Cotroceni ca poate trece Base fara sa se asigure!!! Bafta Mare la Raliul Sibiului!!
Raspunde

l

Acum 10 ani

domnule ponta ce ar fi sa va ocupati de ceea ce tine de competentele sale bineinteles ca sa ajute la depasirea situatiei actuale a tarii...dar nu prea cred ca exista interes...
Raspunde

sorin

Acum 10 ani

Mult succes domnule Ponta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus