Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Aleea Calaretilor, inchisa de la terenul de rugby

Până la Panait Cerna, cu dublu sens. De la intersecția cu strada respectivă, noua Alee a Călăreților devine cu un singur sens, dinspre marginea orașului către centru. În fine, din dreptul terenului de rugby și până la intersecția cu strada Ludoș, Aleea Călăreților este închisă circulației mașinilor.
Două sensuri de mers au pe toată lungimea de puțin peste un kilometru doar cicliștii, pentru care pista de aici nu mai este vopsită cu roșu – când plouă, suprafața vopsită devine foarte lunecoasă, a fost explicația oficială.
Aleea Călăreților astfel aranjată a fost inaugurată la finele săptămânii trecute de către primarul Sibiului, Klaus Johannis. Potrivit lui, pentru a asigura traversarea străzii Ludoș de către bicicliștii care vin din sau înspre Aleea Călăreților, în zonă a fost instituită limita de viteză 30 de km la oră și au fost create denivelări controlate ale carosabilului.
Lucrările la Aleea Călăreților au început în martie anul trecut și au fost executate de SC Sca.Mo.Ter, care a efectuat lucrările de reabilitare a reţelei de apă, a infrastructurii stradale şi amenajarea trotuarelor.
Valorea contractului a fost de aproape 2,5 milioane de lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus