Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Jandarmii nu lasa Gaz Metan sa joace fotbal la Sibiu

Jandarmeria Română a anunţat astăzi că Stadionul Municipal din Sibiu nu îndeplineşte creiteriile de siguranţă pentru Liga I, competiţie care începe în doar două zile.

Doar trei stadioane în toată ţara se mai găsesc în situaţia Sibiului. Este vorba despre cele din Târgu Mureş, Sibiu, Alba Iulia şi "Regie" din Bucureşti.

“În vederea începerii competiţiei sportive, au fost constituite comisii mixte formate din reprezentaţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), ai direcţiilor judeţene şi municipale de sport şi ai Jandarmeriei Române, care au verificat modul în care sunt pregătite arenele sportive în vederea începerii campionatului de fotbal. Au fost constatate neajunsuri. S-au stabilit termene de remediere, iar un ultim termen este stabilit pentru 23 iulie. Până la această data toate cluburile organizatoare au obligaţia de a remedia deficienţele. Cele mai multe probleme au fost întâlnite la stadioanele din Târgu Mureş, Sibiu, Alba Iulia şi pe arena "Regie" din Bucureşti, unde evoluează formaţia Sportul Studenţesc. Sperăm că în aceste ultime zile până la începerea campionatului aceste neajunsuri să fie eliminate” a declarat astăzi, la Bucureşti, Olimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Române.

Ultimul meci oficial de fotbal desfăşurat pe Stadionul Municipal din Sibiu a avut loc la începutul acestei veri, în Liga a III-a, de unde a promovat CSU Voinţa Sibiu.

Din cauza propriului stadion aflat în proces de modernizare, conducerea clubului Gaz Metan Mediaş a anunţat încă de acum câteva luni că va evolua câteva meciuri oficiale în Liga I pe stadionul din Sibiu. La Sibiu ar trebui să vină echipe precum Poli Timişoara şi Sportul Studenţesc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

RAFA IOAN din SIBIU

Acum 11 ani

este f. bine ca se iau toate masurile,pentru buna desfasurare a intrcerilor sportive.Cred ca masurile care se vor lua din timp vor contribui la buna desfasurare a activitatilor sportive si fara incidente deosebite.Succes gazului si csu vointa sibiu in noul campionat de fotbal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus