Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Ce a fost si ce a ajuns: Falita, Pamela Anderson locuieste azi intr-o rulota!

Actriţa şi fotomodelul canadian Pamela Anderson, aflată în pragul falimentului, a declarat că, deşi locuieşte într-un parc de rulote din Malibu (California), se simte fericită în acea comunitate şi nu ar face schimb de vieţi cu nimeni.

Pamela Anderson, una dintre fotomodelele cel mai bine plătite de pe planetă, a câştigat circa 35 de milioane de lire sterline (54 de milioane de dolari) din şedinţele fotografice la care a participat. Cu toate acestea, vremurile în care fotografiile celebrei blonde cu bustul proeminent apăreau pe copertele tuturor revistelor glamour din lume par de mult apuse.

Spre deosebire de nu mai puţin celebrele ei implanturi cu silicon, locuinţele în care a stat în ultimii ani Pamela Anderson au fost din ce în ce mai mici, modelul canadian schimbând, în cele din urmă, o luxoasă reşedinţă din Malibu pentru un parc de rulote din apropiere.

Fostul star al serialului "Baywatch" îşi creşte acolo cei doi copii în timp ce încearcă să scape de datorii.

Într-un interviu acordat în exclusivitate tabloidului britanic The Mirror, Pamela Anderson a declarat: "Copiii şi cu mine iubim parcul de rulote, aici trăieşte o comunitate specială şi suntem fericiţi. Acesta este cel mai frumos loc din lume. Aici pot să merg cu motocicleta, dar pot să practic şi surfingul. Sunt pompieri care trăiesc aici cu copiii lor, surferi şi tot felul de oameni. Copiii sunt foarte fericiţi. Nu aş face schimb de vieţi cu nimeni".

Au trecut 18 ani de când Pamela Anderson a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului de salvamar din serialul TV "Baywatch", în care a jucat alături de David Hasselhoff.

Pasiunea pentru lucruri costisitoare - călătorii la clasa I, proprietăţi opulente, automobile de lux - i-a golit conturile din bancă, pe măsură ce rolurile bine plătite s-au împuţinat, în ultimii ani.

Pamela Anderson este în continuare proprietara reşedinţei din Malibu şi a unei reşedinţe uriaşe în Canada, dar proiectele de renovare ale acestora - care includ dale din aur pentru piscină, canapele de peste 50.000 de dolari şi un sistem audio în valoare de 200.000 de dolari - au fost oprite, odată ce veniturile starletei canadiene "au secat".

Pamela Anderson a fost nevoită să vândă piese de mobilier şi alte obiecte pentru a-i putea plăti pe constructori şi, potrivit presei internaţionale, datorează firmei de construcţii şi fiscului american peste 1,5 milioane de dolari.

"Evenimente asupra cărora nu deţin controlul au provocat această situaţie temporară şi stânjenitoare. Toate datoriile mele către fisc vor fi plătite în viitorul foarte apropiat", a declarat Pamela Anderson într-un mesaj postat pe Twitter.

Văzându-şi posibilităţile de lucru reducându-se în prezent doar la apariţii "disperate" în reality show-uri sau la lansarea unor aplicaţii pentru iPhone, vedeta a decis să locuiască în parcul de rulote din Malibu.

În vârstă de 43 de ani, canadianca susţine însă că "toate discuţiile despre datorii şi faliment reprezintă doar simple mizerii".

"Am încă o locuinţă frumoasă în Canada, nouă cabane pe care le construiesc pe Vancouver Island şi un magazin. Acesta va fi sanctuarul meu. Cred că, în cele din urmă, mă voi muta din Los Angeles. Îmi reamenajez vila din Malibu de câţiva ani şi încă nu este finalizată. Toată lumea a trecut prin momente grele în ultimii doi ani. Situaţia economică reprezintă un motiv major de stres. Mulţi angajatori nu m-au plătit, dar acum totul s-a rezolvat", a explicat actriţa.

Deşi pare că se află în pragul unui faliment financiar major, Pamela Anderson este mult mai practică atunci când vine vorba de a fi o mamă bună pentru cei doi fii ai ei, Brandon, în vârstă de 13 ani, şi Dylan, în vârstă de 11 ani.

"Ei sunt pe primul loc, orice altceva este secundar. I-am inclus chiar şi în contractele mele, pentru a nu lipsi de la niciun meci de baseball, să nu lipsesc de la niciun antrenament, să fiu aici pentru a le pregăti micul dejun şi să-i conduc la şcoală", a explicat Pamela Anderson în alt mesaj postat pe Twitter.

Pamela Anderson a ţinut de multe ori prima pagină a ziarelor, atât prin pictorialele sale incendiare, cât şi prin cele trei căsătorii eşuate ale sale - cu rockerul Tommy Lee, în vârstă de 47 de ani, timp de trei ani, cu solistul pop-rock Kid Rock, în vârstă de 39 de ani, timp de trei luni, şi cu Rock Salomon, fostul iubit al starletei Paris Hilton, timp de două luni. Fotomodelul canadian a avut numeroase alte relaţii, inclusiv cu expertul în scufundări marine Jamie Padgett, pe care l-a cunoscut în acel parc de rulote.

"Am avut o carieră ameţitoare, a fost minunat, am întâlnit câţiva bărbaţi «nebuni» pe traseu, însă nu regret, căci acestea sunt lucrurile care m-au făcut să fiu cine sunt astăzi", a declarat actriţa canadiană.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

owy

Acum 13 ani

e urata da are sanii senzationali
Raspunde

elias

Acum 12 ani

video sex mai mult
Raspunde

stefi

Acum 12 ani

sani aia i_as linge non stop
Raspunde

rtr

Acum 12 ani

ce buna esti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus