Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

30 si 50 de lei biletul la primul meci din Liga I la Sibiu

Biletele pentru partida Gaz Metan – FC Timisoara se pun în vânzare atât la Medias, cât si la Sibiu vineri.

În municipiul de pe Târnava Mare acestea se pot achizitiona vineri si sâmbãtã între orele 11-19 de la sediul Clubului Gaz Metan din Piata Regele Ferdinand I.

La Sibiu, acestea pot fi achizitionate de la casieriile Stadionului Municipal, vineri si sâmbãtã între orele 10-18 si duminicã între orele 10-15.

Pretul unui bilet este de 30 lei la Sectoarele A+B, si 50 lei în Sectorul C.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

...

Acum 12 ani

cu 30 de lei ma duc 6 meciuri in cupa uefa la peluza in galerie la orice echipa din bucuresti nu la gazu-cizmisoara..pretul asta e bataie de joc..
Raspunde

....

Acum 12 ani

e incredibil!! Nu-mi vine sa cred.... Ce greseli grave de marketing. O sa fie stadionul gol. Nu-i inteleg. Asa vor ei sa-i atraga pe sibieni. Prefer sa stau atunci in fata televizorului.
Raspunde

nesimtire

Acum 12 ani

dupa ce ca tot bugetul echipei e tot din banii nostri (romgaz, transgaz inregistreaza constant pierderi, dar sponsorizeaza echipe de sport fara performante), incearca sa ne arda si la noi acasa. Sa le dam o lectie, nu mergem sa le vedem echipa lor de mercenari!!!
Raspunde

RAUL

Acum 12 ani

Astia se cred Real Madrid? Preturile astea sunt cu dedicatie pentru sibieni... Stam acasa !!!
Raspunde

cristi

Acum 12 ani

Stati voi acasa in fata televizorului, ca eu ma duc la meci. Pa si vizionare placuta
Raspunde

BUBU

Acum 12 ani

Biletele pentru partida Gaz Metan – FC Timisoara se pun în vânzare atât la Medias, cât si la Sibiu vineri. În municipiul de pe Târnava Mare acestea se pot achizitiona vineri si sâmbãtã între orele 11-19 de la sediul Clubului Gaz Metan din Piata Regele Ferdinand I.
Raspunde

NUȘA

Acum 12 ani

La Sibiu, acestea pot fi achizitionate de la casieriile Stadionului Municipal, vineri si sâmbãtã între orele 10-18 si duminicã între orele 10-15. Pretul unui bilet este de 30 lei la Sectoarele A+B, si 50 lei în Sectorul C.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus