Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
7°C

Prefectul Trihenea: dispun ca toti sa participati la Ziua Imnului

Pentru sărbătorirea Imnului de Stat al României, mâine sunt pregătite mai multe evenimente ceremoniale în centrul Sibiului.

Pentru a se asigura că la evenimente vin cât mai mulţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, prefectul Trihenea a dat astăzi dispoziţie în Colegiul Prefectural: “Dispun ca toţi reprezentanţii instituţiilor să participaţi la Ziua Imnului şi al evenimentele morganizate mâine în Piaţa Mare!”.

La câteva ore după sfârşitul Colegiului Prefectural, instituţia a transmis şi un comunicat d presă legat de acest eveniment. “ Imnul Naţional ne obligă, astăzi, la responsabilitate faţă de provocările vremurilor pe care le trăim şi la respectarea moştenirii lăsate de înaintaşii noştri, făuritorii României moderne. Curajul civic manifestat de ei să ne fie şi de-acum înainte imbold spre solidaritate naţională. Fie ca toate eforturile şi sacrificiile de ieri şi de azi să fie spre deşteptarea interesului fiecăruia dintre noi pentru binele tuturor cetăţenilor României şi al viitorului copiilor noştri. Numai astfel ne vom dovedi membrii demni şi respectabili ai familiei europene!”, a mia transmis Prefectura.

Comentarii

1 comentarii

23 August

Acum 11 ani

Ura, ura, haideti cu totii la defilare. (aplauze prelungi)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus