Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Marian Iancu face spume pe la televiziuni dupa ce Timisoara smulge un egal Gazului la Sibiu

La câteva ore după ce Gaz Metan Mediaş şi FC Timişoara au remizat pe stadionul municipal din Sibiu, scor 2 la 2, finanţatorul timişorenilor încă tună şi fulgeră schimbând televiziunile de sport şi telefoanele.

"Haţegan a dat dovada de prostie. El a arătat că fundaşul i-a luat picioarele, nu că l-a împins. Nu înţeleg de ce arbitrul de margine nu i-a spus că nu l-a atins la picioare. Este a doua oară când se dă penalty împotriva noastră şi pierdem 2 puncte. Nu este normal că abia a început campionatul şi noi vorbim doar despre greşelile lor şi mai puţin de fotbal", a spus Iancu la GSP Tv.

Eric a înscris din penality-ul la care face referire Iancu mai sus şi după ce a marcat şi în a doua repriză a devenit goggheterul la zi al campionatului României. Timişoara a egalat prin golul lui Axente în minutele de prelungire ale partidei. Primul gol al timişorenilor a fost marcat de Magera, dintr-un frumos şut de la distanţă.

Acesta a fost primul meci jucat în Liga I la Sibiu după 14 ani. La stadion au fost în jur de 5.000 de oameni iar atmosfera a fost una plăcută şi civilizată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 209

Comentarii

2 comentarii

medesan

Acum 13 ani

\"şi pierdem 2 puncte\" unde ?? la Sibiu??? Mentalitate de mitica!! Ati furat un punct , nu ati pierdut 2 !!!!!!!!
Raspunde

goggheterul

Acum 13 ani

ha ha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus