Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Concert umanitar pentru Denis

Miercuri, 11 august 2010, ora 19:00, la Teatrul Gong din Sibiu are loc un concert umanitar destinat strângerii de fonduri pentru Denis, un băieţel de 4 ani, care este bolnav şi are nevoie de ajutor. Denis a fost operat pentru prima dată acum doi ani de tumoră şelară/supraşelară craniană. Ultimul RMN efectuat în iunie acest an arată că tumora a recidivat. Operaţia de care are nevoie şi care îl poate vindeca poate fi efectuată la International Neuroscience Institute în Hannover, Germania şi costă peste 40.000 euro, sumă care este mult peste puterea financiară a familiei. Operaţia este programată pentru 27 septembrie 2010. Pentru Denis, pe scena Teatrului Gong vor urca, miercuri seara, Pro Folk, Jean Oprişor şi Electric Band. Intrarea este liberă. Pentru cei care doresc să doneze vor fi puse la dispoziţie urne special destinate acestui scop. Informaţii mai multe despre Denis pot fi găsite pe blogul lui: http://dennisbuzdugan.wordpress.com/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus