Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Amalia Enache este nasa unui baietel din Sibiu

Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor nopţii de la Pro TV, a botezat un băieţel în vârstă de două luni, informează postul de televiziune. După ce în urmă cu patru ani a fost naşa Monikăi, fetiţa prietenei ei, a venit timpul ca Amalia să boteze şi un băieţel. Micuţul Ianis, în vârstă de doar două luni şi jumătate, a avut parte de o creştinare la o biserică din Sibiu.

"Din pricina unor peripeţii pe drumul de la Bucureşti la Sibiu, am ajuns abia cam cu cinci minute înainte de ora programată. Mi-a fost încredinţat imediat copilul, era prima dată când îl ţineam pe Ianis în braţe. De obicei, n-am nici o temere cu bebeluşii, dar, din cauza agitaţiei de pe drum sau a emoţiilor slujbei, simţeam că-mi bate inima tare-tare şi îmi doream să nu simtă şi să se sperie cel mic, care era lipit de mine. Însă el a stat foarte liniştit, a fost răbdător cu noi toţi, cu căldura, cu slujba şi chiar a adormit de vreo două ori la mine în braţe, în biserică", povesteşte vedeta Pro TV. Pentru că prima experienţă de naşă a fost după obiceiuri catolice, Amalia Enache a avut parte şi de o sperietură în timpul slujbei de creştinare a micuţului Ianis, care este ortodox. La un moment dat, în timpul slujbei, preotul a aşezat copilaşul pe trepte, aşa cum este obiceiul, moment în care Amalia, speriată, a avut impulsul de a-l ridica: "Nu ştiam de obiceiul cu aşezatul copilului pe jos, pe treptele din faţa altarului, şi acolo am fost ceva mai îngrijorată".

Legătura dintre Amalia Enache şi familia micuţului este foarte strânsă, bunicii lui Ianis fiind cununaţi, cu 30 de ani în urmă, de părinţii vedetei Pro TV. De atunci relaţia dintre ei a fost una de familie şi îşi propun cu toţii să ducă această tradiţie de suflet mai departe.

foto: Pro Tv

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 225

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus