Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Aplauze pentru Rapid! Lectie de mitocanie bucuresteana la Sibiu

Echipa Rapid Bucureşti s-a ridicat în această seară la nivelul „renumelui” microbistic arătând pe Stadionul Municipal din Sibiu o demonstraţie rară de lipsă de fair-play în meciul câştigat cu 1 la 0 în faţa echipei Gaz Metan Mediaş.

Nu este vorba nici despre trageri de timp, nici despre accidentări închipuite şi nici despre declaraţii „dâmboviţene”, d-astea se tot văd pe stadioane, ci de un comportament total lipsit de respect al reprezentanţilor echipei din Giuleşti.

Comportament anti-sport

Mai întâi, după ce a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, vedeta echipei Ovidiu Herea  a refuzat pur şi simplu să părăsească terenul de joc. Ba mai mult, a ales să traverseze terenul în lungul lui, iscând în tot acest timp numeroase conflicte şi stări de tensiune între jucători şi arbitru. Apoi, deşi a fost dus aproape cu forţa la cabine, a ţinut morţiş să iasă din tunelul care duce spre vestiare şi să ia loc pe marginea terenului taman în faţa galeriei Mediaşului. Alte motiv de tensiune pe stadion.

Câteva minute mai târziu, coechipierul lui Herea şi jucătorul echipei naţionale a României, Costin Lazăr, venit cu o nouă demonstraţie de lipsă de fair-play. După ce a observat că pe gazon au apărut două mingi, din cauza unui copil de mingi neatent, s-a dus imediat la mingea aruncată greşit de copil şi a şutat-o în direcţia celeilalte mingi de pe teren, tocmai pentru a opri meciul. 99 din 100 de jucători ar fi şutat-o afară! Arbitrul a oprit imediat meciul.

Şumudică a insultat jurnaliştii!

Cu doi jucători eliminaţi de pe teren, amândoi pentru cumul de cartonaşe galbene, echipa Rapidului a fost un butoi de pulbere în această seară. În aceaşi stare s-a aflat şi antrenorul Marius Şumudică care s-a găsit să-şi verse nervii pe jurnalişti. Deşi a întârziat la conferinţa de presă de după meci Şumudică s-a supărat când a văzut cu nu prea există întrebări pentru el. „Dacă ştiam că fac 100 de metri pentru o întrebare mai bine nu veneam! Dar probabil că vă respect eu prea mult!”, a spus acesta făcând un gest de lehamite.

De partea cealaltă, Criti Pustai, antrenorul Gazului a ţinut chiar să felicite echipa Rapidului pentru meci. „Mă bucur că a câştigat un fost coleg de-al meu” a spus Pustai despre Şumudică. Cât priveşte starea de nervozitate, Pustai a declarat: „foarte mult se întrerupe jocul, arbitrii trebuie să iasă prea mult în evidenţă. Întreruperile acestea duc la o stare de nervozitate în rândul jucătorilor”.

Rapid Bucureşti a câştigat meciul din această seară cu un gol marcat din penalty de Ovidiu Herea, în minutul 65.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

12 comentarii

SirEmiL

Acum 13 ani

uitati de bucuresteni dragilor !! veniti maine la stadion !!!! CSU VOINTA SIBIU isi incepe aventura in Liga a 2-a impotriva echipei Dacia Mioveni ( locul 3 anul trecut ) !!! Intrarea v-a fi libera doar pentru acei oameni care aleg sa cante alaturi de galerie !! VA ASTEPTAM !
Raspunde

Nicolae Grasu

Acum 13 ani

Niste ciori ambulante au batut niste somnambuli. De fapt, somnambulii s-au batut singuri, ca de aia sunt ei ardeleni intelepti.
Raspunde

vio

Acum 13 ani

Articol aiurea scris de un dinamovist sau stelist HAI RAPID!!!
Raspunde

un cetatean

Acum 13 ani

Chiar aiurea articolul..parca scris intre doua statii de autobuz...nu cred ca echipa mediasului nu ar fi tras de timp daca erau cu un om in minus si un gol avans...sa fim seriosi..toti joaca pe bani...daca jucau de placere s ar fi pus altfel problema...
Raspunde

Chestie

Acum 13 ani

Aveau baietii aia de la Dinamo , cea mai huiduita echipa un mesaj \"tiganu tot tigan\" . Ar mai fi si \"nu toti tiganii sunt rapidisti , dar toti rapidistii sunt tigani\" .
Raspunde

Flavius

Acum 13 ani

Ce meci ati vazut dragilor? Mediesenii astia cacaciosi intrau tot la rupere. Si cioroiu ala borat de eric sau cum naiba il cheama a sarit la bataie ca ultimul prapadit...rusine medias
Raspunde

yon

Acum 13 ani

Nu tiganii trebuie sa ne deranjeze, ci tigania. Din pacate unii jucatori ai Rapidului si in special Herea care a incitat publicul prin atitudinea sa si a incins si spiritele in teren, care pana in acel moment au fost la locul lor. Cacaciosii aia de Medieseni au echipa in Liga I, iar Sibienii freaca menta pe undeva prin Liga a II-a, daca nu ma insel. Invidiosilor.
Raspunde

michael

Acum 13 ani

probabil ca au fost si unii repatriati din francia... stim toti ca rapid e o echipam de tigani nu ?
Raspunde

Agatha

Acum 13 ani

Ne placem sa credem ca toti care fac asa ceva sunt tigani. Fals! Am cunoscut personal un primar, un senator si chiar un presedinte, care i-ar face sa paleasca de invidie pe mitocani. Asa ca domnii mei, ne manifestam rasist. Hotia si mitocania nu tin de natie, sunt universale.
Raspunde

DAN

Acum 13 ani

ori toata redactia sport este formata din idioti,primesc,ori cel care a scris articolul este cel mai mare idiot si face de ris redactia sport ede la acest ziar,primeca, dar sa o stim si noi !!!
Raspunde

coco

Acum 13 ani

ba ratatule tu vorbesti de tiganii de la steaua sati fie rusine ce sa zic eu de steaua ca e plin de tigani si nu vb de suporteri ci de jucatori e cam plin de tigani la steaua ex:lacatus,petre marin banel ilie dumitrescu asa ca gurita mica de jaleti
Raspunde

Radu

Acum 13 ani

Mai baietas, bag sama ca esti tare oligofren daca ai putut sa scrii astfel de ineptii. Ti-as aduce aminte ca Lazar a primit sezonul trecut premiul fair-play pt faptul ca l-a atentionat pe arbitru ca a dat aiurea penalty pentru o interventie asupra sa. Oricum, dupa cum scrii cred ca n-ai mai mult de 13-14 ani si deci mintea ta e pe masura varstei. In alta ordine de idei afla ca mitocani exista, slava Domnului, si in Sibiu si in Iasi si In Cluj si in Timisoara, samd. Pe de alta parte constat ca suferi de un acut orb al gainilor atata vreme cat n-ai bagat in seama prestatia de nota 11 a galeriei Rapidului. Dar probabil ca tu te entuziasmezi doar cand ii vezi oracaind in tribuna pe tiganii din Ghencea sau pe cei din Groapa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus