Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

O romanca sustine ca este sotia lui Leonardo DiCaprio si ii poarta copilul

Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu - o femeie originară din România ce trăieşte la Chicago - care pretinde că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul, potrivit Mediafax.

Judecătorul Carol Boas Goodson s-a pronunţat, miercuri, cu privire la ordinul de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu, de 41 de ani, din Chicago.

Livia Bistriceanu trebuie să stea la cel puţin 91,44 metri (100 iarzi) distanţă de actor, potrivit site-ului tmz.com.

"Având în vedere acest comportament obsesiv şi hărţuirea, sunt speriat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţa mea personală, precum şi siguranţa personală a celor din jurul meu, este în pericol", a scris DiCaprio, în solicitarea sa adresată Curţii Superioare din regiunea Los Angeles, citată de huffingtonpost.com.

Cererea lui Leonardo DiCaprio către instanţă a inclus declaraţii de la actor şi de la echipa sa de securitate, potrivit cărora Livia Bistriceanu a călătorit de la Chicago la Los Angeles, de cel puţin două ori, încercând să-l întâlnească pe actorul american, la el acasă şi la biroul lui. Ea a refuzat să părăsească proprietăţile şi a avut un comportament agresiv.

Actorul a mai declarat: Livia Bistriceanu "a dorit în mod evident să aibă contact fizic cu mine, indiferent de consecinţe".

DiCaprio a mai spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Livia Bistriceanu, dar ea i-a trimis numeroase scrisori scrise de mână. Unele dintre scrisori au fost anexate la cererea actorului de ordin de restricţie.

Una dintre scrisori include salutul, "Dragul meu soţ, Leo", şi conţine afirmaţii ale lui Bistriceanu care crede că DiCaprio este tatăl copilului ei, Iisus.

De asemenea, într-una dintre scrisori, citată de dailymail.co.uk, Livia Bistriceanu scrie: "Mi-ai scris cu doi ani în urmă că mă iubeşti şi că nu iubeşti o altă femeie. Ai spus că o să vorbim curând, dar au trecut deja doi ani şi încă nu vrei să vorbeşti cu mine. De ce?".

Într-o altă scrisoare, citată de aceeaşi sursă, femeia spune: "Vrei să fii cu mine în realitate şi să fii tatăl lui Iisus? Ţi-am explicat că eu nu pot să fiu cu cineva vitural. Trebuie să am un tată real pentru Iisus".

Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originară din România şi trăieşte cu părinţii ei într-un mic apartament din Chicago, potrivit dailymail.co.uk.

Citat de aceeaşi sursă, tatăl Liviei Bistriceanu, Ilie, care nu vorbeşte bine limba engleză, a spus despre fiica lui: "Ea nu e bine în cap. Ea este întotdeauna pe internet. Stă mai mult pe internet decât vorbeşte cu mine sau cu mama ei".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus