Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
1°C

E vina lui Bucur!

Aeroportul Sibiu s-a întors din nou în timp, cu aterizări ca pe vremea când Nicu Ceauşescu era aici prim-secretar, din cauza lui Corneliu Bucur. Cum nu-l ştiţi pe Corneliu Bucur? E nebunul ăla de consilier judeţean care a fost dat afară din forul judeţului pentru că vorbea numai prostii. El zicea că sunt probleme la construcţia aeroportului. El, un biet creator al unui muzeu dintr-o pădure, de lângă un oraş de provincie.

Specialiştii ne-au spus că nu e aşa. Doar că nebunul a avut dreptate. Nespecialistul bine documentat a avut din păcate dreptate. E totuşi bine că a fost o alunecare de teren şi nu mai mult. Doamne-fereşte de altceva. Ar fi înfundat Bucur puşcăria pentru că a vorbit de rău. Creativul deputat, Cornel Ştirbeţ, membru al Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor ar fi făcut repede o lege prin care pentru “cobire” s-ar fi făut ani grei de puşcărie. Aşa nimeni nu ar mai vorbi niciodată de rău. Numai de bine.

Tot nebunul de Bucur spunea că prin Consiliul Judeţean duhneşte a afceri necurate. Specialiştii spun că nu. Zicea şi că PD-L nu e un partid, e o şleahtă de afacerişti abonaţi la afaceri cu statul. Specialiştii spun că nu. Zicea că Hanul din Tulgheş, afacerea de viitor a consilierului Domnariu va fi un kitsch care nu va avea nicio legătură cu restul muzeului. Specialiştii spun că nu. Eu personal înclin să cred spre ce spune nebunul de Bucur şi mai puţin ce spun specialiştii.

Sibiul, la fel ca orice oraş din ţară, este plin de specialişti. Unul în fruntea comisiei de buget-finanţe a Senatului, cercetat pentru potlogăreri economice la Petrom. Unul cu funcţie la comisia juridică a Camerei Deputaţilor, fost funcţionar la judeţ pe vrema aceluiaşi Nicu Ceuşescu. Avem un prefect, etern viitor secretar de stat, om de afaceri în timpul liber care-şi controlează singur din poziţia de prefect, afacerile de pe centura Sibiului. Ei sunt stâlpii societăţii sibiene, specialişti în ce vreţi dumneavoastră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

dani s.

Acum 12 ani

Ai dreptate, Aline!
Raspunde

BSI_Hermmanstadt

Acum 12 ani

Jos palaria pentru articol! Bravo si tine-o tot asa!
Raspunde

ad

Acum 12 ani

da de nanu de la cultura ce mai spui :)
Raspunde

mita

Acum 12 ani

Bravo. Dar de cei care au luat mita de la ITM ce mai stiti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus