Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Turcan pentru demisia guvernului, Stirbet, Ariton si Roman, impotriva

Parlamentarii PD-L au avut marţi seara să aleagă între demisia întregului cabinet Boc sau doar remanierea acestuia. A câştigat prin vot direct a doua opţiune, susţine gândul.info. Dintre parlamentarii sibieni, unul singur, Raluca Turcan, a votat pentru demisia guvernului, în timp ce restul au votat pentru remaniere. Doar şase lideri ai P-DL au avut curajul să susţină demisia întregului guvern. Printre ei - Sever Voinescu, Sulfina Barbu, Cezar Preda şi, mai discret, Roberta Anastase. În cazul votului, doar Sulfina Barbu şi Sever Voinescu şi-au mai susţinut opţiunea, acestora adăugându-se Raluca Turcan, Zamfir Iorguş, Vasile Gherasim şi Elena Udrea. Raluca Turcan a cerut "o remaniere dură". "...Dar atât de dură încât să ne asigurăm că nu cade Guvernul la prima moţiune de cenzură. Ar trebui să luaţi în serios votul de încredere acordat de parlamentari în această seară", a declarat deputatul PD-L, adresându-i-se premierului.
Conform rezultatului votului, PD-L a dat gir variantei remanierii care ar urma să fie stabilită, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi în cadrul Colegiului Director al partidului. Aceasta, deşi, în cadrul şedinţei de miercuri seara, nimeni nu a vehiculat vreun nume. Ministerul Agriculturii a fost adus în discuţie de către doi deputaţi, mai scrie Gândul. Pe lângă ministrul Mihai Dumitru, un alt nume dat ca sigur în cazul unei înlocuiri este Mihai Şeitan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Eleonora

Acum 13 ani

Felicitari d-na Turcan!
Raspunde

Eleonora

Acum 13 ani

Felicitari d-na Turcan!
Raspunde

andrei

Acum 13 ani

ariton ministru?????????cred ca glumiti....!!!ponta greseste..astia schimba hotii cu andicapatii....si de unde pana unde d-na turcan???aia e d-na?????jos base si toti sclavii lui!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus