Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

Incepe noua stagiune la „Radu Stanca”

Teatrul Naţional „Radu Stanca” deschide stagiunea 2010- 2011, vineri, 10 septembrie cu avanpremiera ”Opinia Publică” în regia lui Christian Theodor Popescu. Actorii Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu revin pe scenă cu un program complex, care aduce în faţa publicului spectacole noi, dar şi producţii mult îndrăgite din sezonul trecut, încercând să surprindă diversitatea tendinţelor din artele spectacolelor, pornind de la tradiţie, cuvânt şi imagine şi ajungând la spectacole muzicale, de instalaţii, new-media și teatru-dans. „Pentru noi fiecare spectator este un invitat de excepţie, iar asta ne face responsabili pentru menţinerea unei oferte culturale la cel mai înalt standard”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al teatrului.  
Primul spectacol, ”Opinia Publică” este un spectacol-şedinţă cu publicul, o adaptare după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă. Scenografia spectacolului poartă semnătura lui Dragoş Buhagiar şi reconstituie sediul unei redacţii de ziar, locul perfect pentru aflarea adevărului într-o perioadă de propagandă.
Seria avanpremierelor din acest început de stagiune continuă joi, 23 septembrie, ora 19:00 cu spectacolul ”Felii”, după un text de Lia Bugnar, interpretat de Ofelia Popii. Vineri, 24 septembrie, de la ora 19:00, este programat și spectacolul ”Don Juan se întoarce de la război” în regia Ancăi Bradu.      
„Preţul biletelor în această stagiune, variază în funcţie de spectacol, de la 5 lei până la 30 de lei, acesta din urmă fiind preţul maxim fără reducere, la spectacolul «Faust». Deşi nu se mai fac abonamente, Teatrul Naţional «Radu Stanca» rămâne singura instituţie din Sibiu, care permite achiziţionarea de bilete online”, a declarat Adrian Tibu, purtatorul de cuvânt al Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus