Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Bianca Goga va pleca in Italia sa reprezinte Romania la Miss Motors International

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Motors România, Bianca Goga, va pleca sâmbătă 2 octombrie la Roma, pentru a reprezenta țara noastră la finala competiției internaționale Miss Motors. Frumoasa din Cluj Napoca, Bianca Goga, a fost declarată câștigătoare a concursului de frumusețe dedicat sporturilor cu motor, Miss Motors România, pe data de 3 iulie, în cadrul competiției ce a avut loc în cadrul Fellini Social Club-Palm Beach, la Sibiu. Totodată, Bianca a primit și titlul de “Ambasadoare a Siguranţei în Trafic” pentru anul 2010, titlu susţinut de către Poliţia Municipiului Sibiu. Alături de reprezentanta României va pleca şi Oxana Bejan, model al agenţiei Viva Models din Chişinău, câstigătoare a castingului organizat de agentia 4IMAGE. Bianca Goga este studentă în anul II la Facultatea de Drept din Cluj, are 21 de ani, 1.73 înălţime, dimensiuni 87-60-90, este pasionată de modelling şi de concursuri de miss. Ea deţine un impresionant palmares de participări la concursuri naţionale de miss, printre care Miss Univers, Miss Bikini, Miss Universitas și Miss Cluj. Participarea la Miss Motors International va fi prima internaţională. “Sunt foarte mândră că voi reprezenta România la prima ediţie Miss Motors International. Sper că voi face faţă cu succes acestei provocări. Sunt foarte încântată că vom vizita multe orașe din Italia, printre care Roma, Bari, Napoli și coasta de vest a Italiei. O să plec din ţară împreună cu colega mea, deţinătoare a titlului Miss Motors Moldova, Oxana Bejan. Vom concura alături de alte 60 de tări participante din toată lumea” a declarat Bianca Goga. Oxana Bejan are 24 de ani, locuişte în Chişinău, are 1.78 înăltime, dimensiuni 88-61-90, e pasionată de fotbal, handbal şi de fitness. Este model al agenţiei Viva Models din Republica Moldova, a terminat facultatea şi este PR în cadrul unei firme din Chişinău. “Aştept cu nerăbdare participarea la acest concurs. Mă simt norocoasă că am câştigat acest casting naţional.Ca şi în cazul Biancăi, este prima mea participare internaţională, am puţine emoţii, dar sunt constructive. În primul rând contează experienţa pe care o să o dobândesc, dar si prieteniile pe care sper să le legăm cu celelalte candidate din toată lumea” a declarat Oxana. Miss Motors International este un concurs de frumusețe și abilități de comunicare, dedicat sporturilor pe motor. Fondat de Royal Events Italy, concursul se va desfășura anual la Roma. La prima sa ediţie internaţională, acesta este un concept gândit să promoveze atât un concurs de frumusețe, cât și un mesaj social – ”conducerea preventivă”.

Deţinătorul licenţei Miss Motors România 2010 este agenţia de PR & Modelling, 4IMAGE, reprezentată de Ioana Ocneriu. Agenţia 4IMAGE (www.4image.ro), este specializată în servicii de modelling şi relaţii publice, fiind înfiinţată în anul 2008, pentru a descoperi şi promova modele din România atât în țară, cât şi în străinătate. Din portofoliul internaţional, menţionăm participările Alexandrei Delia Petria, la concursurile internaţionale Miss Princess of the World, Praga 2009, şi Miss Model of the World, China 2009, ca şi reprezentant al României, Delia Batinas, Miss Model of the World, Hong Kong 2010, reprezentanta României, Ana Belous Miss Model of the World, Hong Kong 2010, reprezentantă a Republicii Moldova. Mulţumim companiei aeriene Blue Air în calitate de partener de zbor al Miss Motors International şi ziarului Turnul Sfatului pentru promovarea conceptului Miss Motors România.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus