Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Boitan catre Turcan: "Vehementa de limbaj ascunde starea de panica"

Recentele afirmaţii ale deputatului PD-L de Sibiu, Raluca Turcan, au determinat-o pe Minerva Boitan, senator PNL, să-i răspundă: "în opinia mea este o probă de crasă demagogie şi în egală măsură şi recunoaşterea incapacităţii Guvernului Boc de a gestiona criza economică", spune Boitan.
În opinia senatorului PNL, declaraţia Ralucări Turcan este menită să păcălească populaţia României. "Acest tip de atac furibund la adresa opoziţiei, venit din partea unui membru al unui partid a cărui cotă de credibilitate în rândul cetăţenilor României este într-o evidentă scădere, reprezintă, în realitate o manifestare a disperării. Mai exact, vehemenţa de limbaj este menită să ascundă starea de panică care i-a aprins pe cei din PD-L faţă de perspectiva - inevitabilă de altfel,- de a ieşi definitiv de pe scena politică, ca urmare a incapacităţii de a gestiona eficient criza cu care se confruntă România", scrie Boitan în comunicat.În final, Minerva Boitan spune că aşteaptă plecare colegilor Ralucăi Turcan de la guvernare pentru a pune în practică programele economice anticriză: "Opoziţia are programe şi soluţii pe care, cu siguranţă le va aplica, după plecarea colegilor doamnei Turcan de la putere!", se mai arată în comunicat.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

halal

Acum 12 ani

Interesat cu aceasta d-na care nu a facut nimic cat a fost director la Spitalul Judetean isi poate imagina ca va fi in stare impreuna cu marele \'istoric\" sa conduca tara. Ce solutii ca nu au niciuna! Cine crede ca vor mari salariile si pensiile din moment ce suntem cu sacul gol? Ce ii intereseaza pe ei de fapt este sa prinda la ciolan.
Raspunde

pop

Acum 12 ani

bravo doamna Boitan. javre ca Turcan trebuie sa dispara din viata politica.
Raspunde

negru de fum!

Acum 12 ani

ba!! halal!!! ciumpalac porocaliu!! pedelacule!!! voi ce solutii aveti??? ba!!! idiotule!!! suntem cu sacul gol din cauza voastra!!!! hotilor!!! sunteti o gasca de infractori,care furati si voturile din parlament!! VOTEZ PSD!!!
Raspunde

eeee

Acum 12 ani

Voteaza bai PSD ca sigur tie o sa iti creasca salariul seful tau, dar noi nu votam veci cu acest partid comunist, cu micutzul titulescu, ciumpalescu, ciripescu.
Raspunde

l

Acum 12 ani

boitan a lasat spitalu intr-o situatie critica si mai are curaj sa comenteze...ce solutii anticriza au ca fac guverne peste guverne, ba din umbra, ba pe fata dar un program anticriza eu nu am auzit de la ei...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus