Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Asfalt nou la intrarea in Sibiu

07 Octombrie 2010 13:41


Plină de gropi încă de anul trecut, intrarea în Sibiu dinspre Mediaș va primi inclusiv un nou strat de asfalt de uzură, anunță Primăria Sibiu.
Potrivit unui comunicat de presă, DPC a refăcut covorul asfaltic în această zonă în contextul în care strada Rusciorului a fost deja reabilitată, iar la intrarea în noul magazin Obi a fost amenajat un sens giratoriu. Stratul de uzură care va fi turnat va acoperi inclusiv cele aproximativ 150 de locuri de parcare amenajate în zona Obor.
 
Capitolul ”și celelalte”

DPC a finalizat în această săptămână şi banda de viraj dreapta de la ieşirea de pe strada Vasile Cârlova către strada Maramureşului, asigurând o fluenţă mai mare a traficului pe o arteră destul de aglomerată din Sibiu.
Turnarea stratului de asfalt pe trotuarele de pe strada Oituz a fost, de asemenea, finalizată. Pe această stradă a fost turnat un nou strat de uzură în urmă cu două săptămâni. Pe strada Câmpului se lucrează în prezent la trotuare iar în paralel se lucrează la reabilitarea infrastructurii rutiere pe porţiunea cuprinsă între străzile Înfrăţirii şi Măgheranului.

Siretului, gata în două - trei săptămâni

Lucrările pe strada Siretului se apropie şi acestea de finalizare. Constructorul urmează să efectueze în săptămânile următoare aşternerea straturilor asfaltice şi va finaliza şi amenajarea trotuarelor.
Pe strada Nicolae Teclu echipele de lucru au început refacerea carosabilului în urma reabilitării reţelei de apă iar în aceeaşi zonă, pe strada Târgul Fânului, SC DPC SA lucrează la gurile de scurgere iar SC Apă Canal lucrează la introducerea unei noi conducte de apă, lucrare ce va fi finalizată în aproximativ două săptămâni.
Pe strada Căprioarelor se efectuează săpătura generală în vederea refacerii structurii rutiere. Înlocuirea reţelei de apă a fost deja finalizată.

 

Comentarii

3 comentarii

x2

Acum 10 ani

Si drumul acela care merge spre fabrica Muvi???.A fost un asfalt foarte bun acolo pana sa intre astia cu gazu si sa sparga tot.
Raspunde

xw

Acum 10 ani

pe Caprioarelor nu s.a miscat nimic. Sunt vrajeli !
Raspunde

je

Acum 10 ani

si strada paris ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus