Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Sibiul, in cluburi. Oferta de toamna 2010

Odată închis sezonul teraselor, cluburile şi barurile din Sibiu pun în oferte concerte, băutură gratis fetelor, în cadre noi, renovate sau adaptate sezonului. În locurile de afişaj, pe stâlpi şi chiar pe copaci abundă de invitaţii şi afişe, din care o fată îmbrăcată sumar sau vreo vedetă autohtonă, invită la petrecere.

După ce toată vara Oldies-ul din Ştrand  a fost neîncăpător, vinerea trecută a avut inaugurarea noului amplasament, pe Nicolae Bălcescu, în clădirea Romtelecom. “Avem programate numeroase concerte pentru săptămânile care urmează. Printre invitaţi se numără Luna Amară, Vank, Kripton, Timpuri Noi. În fiecare zi de la ora 18:00, în Oldies se dă drumul la distracţie”, spune managerul–asociat Gilu.

Sâmbătă seara se redeschide şi Liquid. Una dintre cele mai căutate locaţii de distracţie, invită  studenţii care au invadat Sibiul,  într-un cadru nou, la concerte şi alte surprize care vor continua atât duminică, cât şi în weekend-urile viitoare.  

Kapital este cunoscut multora ca fiind clubul în care vedetele autohtone sunt la ele acasă. Prezentări Cătălin Botezatu, concerte prelungite până dimineaţa, sunt motivele pentru are clubul este ales de mulţi tineri. „ Pot să spun , fără să dezvălui vreo surpriză, că cele mai tari concerte urmează să aibă loc în Kapital. La acest capitol nu am dezamagit niciodată şi în zilele care urmează vom avea invitaţi pe care nu orice club îşi permite să aducă în Sibiu ”, povesteşte entuziasmat managerul clubului Kapital.

Club 30+ este clubul în care predomină muzica retro. Pentru cei care nu vor ceva diferit, tineri şi nu numai, aceasta este locaţia în care noul şi vechiul se îmbină. Locaţia este preferată de cei care nu vor să asculte seara, când ies în oraş playlist-ul rulat de toate posturile de radio.
Nici clubul Zebrano nu este sărac în oferte, mai ales pentru domnişoare. În fiecare joi, fetele sunt invitate să bea gratuit, toată noaptea. Cel puţin o seară pe săptămână tinerele preferă Zebrano. „Sincer, la început am mers în Zebrano pentru că acolo mergeau prietenii mei, acum însă mă duc pentru că îmi place atmosfera. Lumea e ok, muzica la fel şi în afară de faptul că nu se plăteşte intrare ca în alte cluburi din oraş, joia se bea gratuit”, zice Anca, una dintre clientele fidele ale clubului.

Dacă vrei să începi seara cu o porţie bună de râs, cu un spectacol de stand up comedy, cu un concert jazz sau cu un recital de pian, locul potrivit este Imperium Pub. „La noi oamenii vin şi se simt bine, de aceea revin mereu cu alţi prieteni, iar acest lucru pentru noi înseamnă că oferim ceva de calitate. Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să vină, pentru că luna octombrie va însemna multă distracţie şi voie bună în Imperium Pub”, mai spune Alex, managerul Imperium pub.

Foto: sxc.hu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

7 comentarii

?

Acum 12 ani

de cotton club ai auzit sau de ei nu scrii pentru ca nu ai primit nimic?
Raspunde

bogdan

Acum 12 ani

cred ca a auzit maica ta, carnatule... eu i -am dat bani lu maica ta, stai linistit...
Raspunde

x

Acum 12 ani

oferte mai interesante exista si din partea altor cluburi. ar fi fost mai intereant un reportaj mai detaliat trecand prin mai multe locatii. asa credem , ca este un reportaj publicitar
Raspunde

je

Acum 12 ani

am auzit de cotton.. cica e cam gol pe acolo
Raspunde

@bogdan

Acum 12 ani

Ma bucur ca ai dat bani bogdane, ma intristeaza insa faptul ca nu reusim sa scapam de manelisti ca tine.
Raspunde

Cotton

Acum 12 ani

Sambata noapte, in cotton, batea vantul si urlau lupii de singuratate.... trist pentru unul din cele mai vechi cluburi din sibiu. Managementul, ce faci...?
Raspunde

incredibil

Acum 12 ani

ce reporter-ita jenanta: managerul Gilu (nu il stii pe numele intreg?), exprimare de clasa a 4-a cel mult, timpuri folosite aiurea, virgule in plus, vai de capul tau, fetito!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus