Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

E.On Gaz incepe lucrari de sapatura pe inca cinci strazi

Societatea deţinătoare a reţelelor de gaz a cerut şi primit din partea municipalităţii avizul pentru executarea unei serii de lucrări de înlocuire a reţelei proprii pe încă cinci străzi, anunță Primăria Sibiu. Pe strada Fochiştilor lucrările vor fi executate în perioada 24 – 30 octombrie şi vor afecta doar una dintre benzile de circulaţie. În perioada 26 – 30 octombrie vor fi înlocuite conductele de gaz pe strada Locomotivei, urmând să fie închisă doar o bandă de circulaţie. O bandă de circulaţie se va închide şi pe strada Garibaldi, în perioada 28 – 30 octombrie, pentru executarea lucrărilor amintite.
„Echipele societăţii de gaz vor schimba conductele pe străzile Zaharia Boiu şi Ilie Măcelaru. Dat fiind faptul că aceste străzi primesc un volum mare de trafic, am dispus ca avizul să se acorde pentru efectuarea lucrărilor pe timp de noapte, când străzile amintite se vor şi închide traficului. Pe timpul zilei vor fi executate lucrări doar în spaţiile de parcare, traficul urmând să se desfăşoare în condiţii de şantier” a declarat primarul Klaus Iohannis.
Pe strada Zaharia Boiu lucrările vor fi executate în perioada 25 – 30 octombrie, iar pe strada Ilie Măcelaru perioada de lucru va fi în zilele de 29 şi 30 octombrie.
Traficul de pe strada Nicolaus Olahus va fi temporar afectat. Municipalitatea a eliberat un aviz pentru efectuarea unor branşamente ale reţelei de gaz. Branşamentele presupun însă traversarea străzii amintite, o bandă de trafic urmând să fie afectată sâmbătă, 23 octombrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus