Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Pustai: Am fost depasiti aproape la toate capitolele

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 2-0, din meciul cu Oţelul Galaţi, că jucătorii săi au fost depăşiţi aproape la toate capitolele, transmite corespondentul Mediafax. "Am pierdut în faţa liderului. Se pare că se confirmă că Oţelul nu este un lider de conjunctură, ci unul pe merit. Astăzi am fost depăşiţi aproape la toate capitolele. Ne-au surprins pe contre la primul gol, iar cel de-al doilea a venit oarecum logic, pe fondul atacurilor noastre. Campionatul nu se termină aici, mai sunt meciuri şi vom câştiga şi vom pierde, este un lucru normal. Mă deranjează un pic maniera în care am pierdut, pentru că de pierdut era normal să mai şi pierdem, nimeni nu este invincibil. Din păcate atacanţii nu au înscris până în această etapă şi asta este o problem pe care trebuie s-o rezolvăm, aşa cum am rezolvat problema defensivei în trecut", a spus Pustai.

Dorinel Munteanu , tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, a declarat, că această victorie este una meritată, deoarece fotbaliştii săi au controlat jocul, transmite corespondentul Mediafax. "Sunt foarte bucuros de rezultat, de joc, având în vedere ca am avut în faţă o echipă cu jucători valoroşi. Sunt de părere că echipa mea a controlat jocul, iar în cea de-a doua repriză am fost mai concentraţi, mai ales pe faza ofensivă. Cred că victoria este una meritată. Deja ne gândim la meciul următor. Trăim momentul şi apoi trecem repede peste şi ne pregătim pentru meciul următor. Secretul nostru este continuitatea la echipă, iar jucătorii răspund foarte bine la ce le cer. Nu va pleca niciun jucător în iarnă, poate doar unul, domnul Stan mi-a promis lucrul acesta. Sper ca la finalul campionatului să fim apreciaţi pentru ce am făcut. Paraschiv şi-a făcut doar meseria astăzi, nu-l felicit doar pe el, ci pe toată echipa", a spus Munteanu.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Ambele goluri au fost înscrise de Gabriel Paraschiv, în minutele 73 şi 87.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus