Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Mihai Leu va lua startul la Dementor Rally Show de la Sibiu

Mihai Leu va participa, după doi ani de pauză, la Dementor Rally Show, cursă care se va desfăşura, în perioada 5 - 6 noiembrie, la Sibiu, participând în competiţie cu maşina lui Gergo Szabo, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de organizatori, după doi ani de pauză, Mihai Leu va urca din nou la volanul unei maşini de curse. "După ce a fost primul român campion mondial la box profesionist şi campion naţional de raliuri în 2003, Mihai Leu intră în lupta pentru titlul de «Campionul Campionilor». Mihai Leu va reveni la volanul unei maşini de curse pentru Dementor Rally Show, o competiţie similară cu celebra «Cursa Campionilor»", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, Dementor Rally Show se va desfăşura în perioada 5-6 noiembrie, pe circuitul de rally-cross din Sibiu. "De când sunt team managerul echipei Jack Daniel’s Rally Team mi-a revenit dorinţa să fiu în maşina de raliuri. Din acest motiv, după o pauză de doi ani, mă voi urca în maşina lui Gergo Szabo pentru show-ul de la Sibiu. Sper ca spectatorii să fie în număr mare pentru că este un eveniment care merită să fie văzut. Am amintiri plăcute de la Sibiu unde am şi câştigat ediţia din 2001 a Raliului Sibiului. Sincer, de abia aştept să urc din nou la volanul unei maşini de curse", a declarat Mihai Leu, citat în comunicatul de presă.

După Gergo Szabo, Mihai Leu este cel de-al doilea campion care şi-a anunţat prezenţa la Dementor Rally Show. Dementor Rally Show, competiţie ajunsă la ediţia a şasea, se va desfăşura, anul acesta, în perioada 5 - 6 noiembrie, pe circuitul de rally-cross din Sibiu, acelaşi pe care se desfăşoară şi super speciala din Raliul Sibiului.

foto: Jack Daniels Rally Team

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus