Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Sase decenii de creatie in slujba Mediasului

Muzeul municipal Mediaş găzduieşte vineri, 5 noiembrie 2010, vernisajul expoziţiei intitulată „Natură şi Fantezie - 6 decenii de creaţie în slujba Mediaşului“, eveniment însoţit de lansarea unui album aniversar, dedicat activităţii artistice, vieţii şi personalităţii lui Emil Mureşan.

Acest eveniment este prilejuit de aniversarea a 80 de ani de viaţă a artistului Emil Mureşan, o figură îndrăgită şi pitorească în rândul comunităţii medieşene, Cetăţean de Onoare şi prezenţă, în continuare activă, în viaţa cultural-socială a vechiului burg de pe Târnava Mare.

Evenimentul va fi marcat, în mod firesc, printr-o expoziţie de anvergură care va reuni o parte din cele mai reprezentative lucrări ale artistului, de la sculpturile de tinereţe şi terminând cu faimoasele tablouri din pânză de păianjen, lucrări care i-au adus faima şi notorietatea prezentă.

Evenimentul, organizat de Direcţia municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret, parte a Primăriei Municipiului Mediaş, se va desfăşura, aşa cum am precizat mai sus, la Muzeul Municipal Mediaş, str. Mihai Viteazu, nr. 46, în data de 5 noiembrie 2010, cu începere de la orele 17.00.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus