Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

LeVar Seals aduce prima victorie pe teren propriu

CSU Sibiu a obţinut aseară prima victorie pe teren propriu şi cea de-a doua din actuala ediţie a campionatului după ce a trecut de Energia Rovinari cu scorul de 83-59. Sosit în urmă cu câteva zile la Sibiu, americanul LeVar Seals a schimbat complet jocul echipei şi a dus Sibiul către o mult aşteptată victorie în faţa propriilor suporteri, care au îndurat din nou frigul din Sala Transilvania pentru a fi alături de echipă. În ciuda faptului că a participat la puţine antrenamente iar acesta a fost primul său meci ca „sibian”, Seals a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 16 puncte, la care a adăugat cinci recuperări şi cinci pase decisive. Mike Harrison şi Arturas Masiulis au reuşit câte un double-double. Americanul a avut 15 puncte şi 13 recuperări iar lituanianul a contribuit cu 11 puncte şi 11 recuperări. Sibiul a câştigat toate cele patru sferturi ale întâlnirii, supremaţia studenţilor fiind cea mai evidentă în sfertul al III-lea, când au reuşit o diferenţă de 8 puncte, 22-14. CSU întâlneşte duminică BC Mureş, în deplasare, urmând ca miercurea viitoare să dea din nou piept cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu. Medieşenii au fost învinşi aseară de Steaua Turabo.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus