Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Video: Revansa!!!

Gaz Metan Mediaș pleacă cu capul plecat din Sala Transilvania după o victorie categorică a sibenilor, conturată în cea de-a doua parte a meciului. Medieșenii au început în forță partida. Howell și Dumitrescu au marcat aproape fiecare aruncare din spatele liniei de trei puncte în timp ce Mitchell a demonstrat de ce este cel mai eficient jucător al campionatului intern. Extrema medieșeană a marcat 7 din cele 9 aruncări de la linia de fault, ambele libere fiind ratate în jumătatea secundă, când jocul Mediașului a fost mult sub potențial. La finalul primului sfert, echipa oaspete conducea cu 26 la 22. Cu 16 puncte marcate în sfertul secund, Sibiul reușește să se apropie la o singură lungime de Gaz Metan la pauza mare. Sferturile III și IV au fost diametral opuse primelor două. Sibienii au defilat pe teren, printr-o apărare medieșeană complet bulversată de raidurile lui Loyd și Seals dar și de recuperările ofensive excelente ale lui Mike Harrison. Sfertul III s-a încheiat la o diferență de 9 puncte în favoarea sibienilor în timp ce în ultimele 10 minute, elevii lui Audrius Prakuraitis au înscris nu mai puțin de 33 de puncte, recordul sezonului pentru echipa sibiană. Mike Harrison a fost, din nou, cel mai bun jucător al sibienilor. Extrema de forță a marcat 20 de puncte, cu un procentaj excelent la aruncările de două puncte, 9 marcate din 10 încercări. Harrison a fost secondat cu succes de Masiulis, 16 puncte, LeVar Seals cu 18 puncte și 4 pase decisive și Jarryd Loyd, cu 17 puncte și 6 pase decisive. De asemenea, e de remarcat evoluția lui Mihnea Haiduc. Românul a fost la un pas de un nou double-double, cu 9 puncte și 9 recuperări, cele mai multe pentru sibieni. De cealaltă parte, Howell a pus 20 de puncte pe tabelă iar Dumitrescu și Mitchell 19, respectiv 15.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

7 comentarii

me

Acum 13 ani

bravo, ne mai vine si noua inima la loc.
Raspunde

echipa

Acum 13 ani

trebuie sa fi o minte bolnava sa crezi ca negrii aia sunt SIBIU, SIBIENI, ECHIPA SIBIULUI sau cum vreti sa-i spuneti. jucam doar cu numele!
Raspunde

ptr echipa

Acum 13 ani

esti un dobitoc frustrat
Raspunde

pt. 4

Acum 13 ani

si maica-ta-i neagra
Raspunde

fan pt 2

Acum 13 ani

M-am uitat aseara la un meci din euroliga Montepaschi Siena-Cibona Zagreb.A castigat MTP mai mult decat clar,iar pe foaia de arbitraj erau doar 4 italieni(nu din Montepaschi!)si au jucat doar 2!Asadar(dupa parerea ta)echipa nu reprezenta Siena?Mai vezi si alte echipe ,mai mari sau mai mici si apoi vorbeste!Ce sa mai spui de Medias?Pe vremuri jucau la Sibiu,Medias,Oradea o multime de jucatori formati de dl Serban.Acum,singurul mediesan(deci tot dupa tine,echipa nu reprezinta Mediasul?!)este Muntean,care,din pacate nu prea are ce cauta intr-o echipa de prima liga.
Raspunde

...

Acum 13 ani

degeaba daca lipseste scorul din acest articol, parca asa se invata la facultate, nu? (sa se scrie scorul etc.)
Raspunde

cri

Acum 13 ani

Felicitari Sibiului pentru victoria binemeritata.Desi sunt din Medias nu pot sa nu felicit CSU pentru frumoasa victorie. Eu cel putin am trait o deziluzie aseara tocmai pentru ca cred atat de multi in baietii nostri si imi doresc enorm sa trecem cu bine peste celelalte meciuri care ne asteapta.Oricum galeria, mediesenii suntem alaturi de ei orice ar fi si pana sambata trebe sa uitam de infrangerea asta si sa ne mobilizam pentru ca avem un meci care trebe castigat neaparat. Inca odata felicitari Sibiului si galeriei pentru frumosul spectacol oferit atat in tribuna cat si pe teren.Hai Gazu!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus