Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Azi se ia apa 14 ore in Sibiu! Atentie in Strand, Turnisor, Gusterita si Terezian

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că joi, 18 noiembrie 2010, va intervenii asupra a două magistrale de transport a apei potabile DN 800 în vederea montării de vane. Lucrările se vor desfăşura între orele 8,oo – 22,oo în zona Prelungirii Săcel, cu afectarea consumatorilor din cartierele Ştrand, Turnişor (parţial), Terezian, Gara Mică, Lazaret, Guşteriţa, Ţiglari, Tineretului, Reşiţa, Piaţa Gării, Zona Industrială Est.

Rugăm consumatorii să-şi facă rezervele de apă necesare. „ Apă Canal” va pune la dispoziţia  consumatorii afectaţi apă menajeră prin intermediul autospecialelor ce vor staţiona în zona Alcomsib – Ştrand, Şcoala generală13 – Terezian, Complex – Ţiglari,  Piaţa Iancu de Hunedoara – Turnişor, Podului - Guşteriţa şi Balanţa – Lazaret.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Comentarii

1 comentarii

Domnu\' Dan...

Acum 10 ani

1.\"V-a intervenii\" se scrie cu un singur i la coada. 2. \"Azi se ia apa in 14 ore in Sibiu!\" nu mai e o stire ci o constatare pe care am facut-o cu totii cind am deschis robinetele, deci nu avem nevoie de ziarul dv. pentru asta, iar sfaturile gen \"faceti rezerve de apa\" devin ridicole. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile daca ati fi publicat acest articol cu doua zile in urma. Atunci ar fi fost o stire iar cititorii v-ar fi apreciat. Succesuri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus