Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

PD-L Sibiu: Organizatia nu este dezbinata!

Democrat-liberalii sibieni au trimis redacţiei Turnul Sfatului un drept la replică în urma articolului „PD-L Sibiu, între Udrea şi Blaga”, în care arată că organizaţia este unită şi nu s-a decis încă pe cine susţine la conducerea partidului. "Insinuarea pe care articolul respectiv o lansează, respectiv că Organizaţia judeţeană PDL Sibiu este o organizaţie dezbinată „între cei doi poli de putere: Elena Udrea şi Vasile Blaga”, este falsă. Aţi preluat un comentariu din presa centrală, deşi ca publicaţie de Sibiu ar fi trebuit să aveţi propriile opinii în acest sens. De altfel, declaraţia d-nei deputat Raluca Turcan, reprodusă în articol, nu conţine nici un indiciu al unei posibile polarizări în interiorul PDL Sibiu", scriu democrat-liberalii.


DREPTUL LA REPLICĂ TRIMIS DE PD-L SIBIU:

În legătură cu articolul  „PD-L Sibiu, între Udrea şi Blaga”, publicat în ediţia de luni, 22 noiembrie 2010, vă rugăm să publicaţi următoarele precizări:
Insinuarea pe care articolul respectiv o lansează, respectiv că Organizaţia judeţeană PDL Sibiu este o organizaţie dezbinată „între cei doi poli de putere: Elena Udrea şi Vasile Blaga”, este falsă. Aţi preluat un comentariu din presa centrală, deşi ca publicaţie de Sibiu ar fi trebuit să aveţi propriile opinii în acest sens. De altfel, declaraţia d-nei deputat Raluca Turcan, reprodusă în articol, nu conţine nici un indiciu al unei posibile polarizări în interiorul PDL Sibiu.
Până acum, în Partidul Democrat Liberal nu şi-a anunţat nimeni în mod oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului. În momentul în care vor fi anunţate candidaturile, organizaţia judeţeană Sibiu îşi va stabili, în mod democratic, susţinerea unui candidat. În privinţa aprecierilor jurnalistice referitoare la prezumtive susţineri din partea preşedintelui organizaţiei, d-l Ion Ariton, sau a d-nei Raluca Turcan, ţinem să precizăm că sunt pure speculaţii.

Biroul de presă al PDL Sibiu


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Emil

Acum 12 ani

Intariti organizatiile comunale si satesti din judet, nu numai pe cele orasenesti!! Ca locuitor al comunei Micasasa, pot sa va spun ca, sunt nemultumit de activitatea PD-L-istilor locali!!!! Desi primarul PSD-ist Popa Sorin, joaca un rol tragi-comic, candidatul dumneavoastra nu a reusit sa castige, desi a candidat de mai multe ori. Asta suna a neputiinta!!!
Raspunde

un p.d.l ist

Acum 12 ani

O foarte slaba colaborare lntre varful P.D.L. si esalonul 2.3 , ca sa nu mai zic de alegatori , dl. Ariton pestele de la cap se lmpute , lmi veti da replica ca de la coada se curata dar santem tare multi la coada si mai avem si stampila ln mana , asta vo spune un cosilier P.D.L.
Raspunde

laur

Acum 12 ani

presa face supozitii...din cate stiu presa trebuie sa scrie fapte reale...treptat isi va pierde credibilitatea...
Raspunde

Sergiu

Acum 12 ani

de acord cu laur
Raspunde

ci

Acum 12 ani

pld are director al caruI Tata este mare PSDist ...nu stiti SASU dn la CJS
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus