Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

Si politistii au serbat Ziua Nationala

Astăzi, începând cu ora 12:00, în sala mare a Inspectoratului de Poliţie Sibiu a fost prezentată expunerea cu tema „Contextul internaţional şi european al Marii Uniri de la 1 decembrie 1918”, de către prof. Alexiu TATU – director al Direcţiei Judeţeane a Arhivelor Naţionale Sibiu

Tot cu acest prilej, agenţi şi ofiţeri de poliţie din cadrul inspectoratului au primit în semn de respect pentru activitatea depusă Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 15, 20 sau 25 de ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională.

„Avem convingerea că prin organizarea şi desfăşurarea acestor activităţi, alături de participarea la celelalte manifestari organizate de 1 decembrie, cadrele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu vor aduce un omagiu făuritorilor actului istoric de la 1 decembrie 1918”, a anunţat Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei sibiene.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus