Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Trihenea e pus pe liber. Urmeaza promovarea

Sibiul nu mai are prefect din această seară, după ce premierul Emil Boc a semnat hotărârea prin care Constantin Trihenea şi-a încetat activitatea. "Guvernul a aprobat astăzi (...) Hotărârea privind încetarea, prin acordul părţilor, a exercitării temporare a funcţiei publice de prefect al judeţului Sibiu, de către domnul Trihenea Constantin", spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Turnul Sfatului a anunţat încă de două săptămâni că Trihenea urmează să fie promovat de ministrul Economiei, Ion Ariton, în funcţia de director al Hidroelectrica, iar în locul fostului prefect urmează să fie numit consilierul local Flaviu Stoica. Până la aceste schimbări, dacă informaţiile noastre rămân corecte în continuare, interimatul la prefectură îl va susţine subprefectul Rareş Macrea.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

sabrinu

Acum 10 ani

Traiasca competenta portocalie. Scuzati cacofonia.
Raspunde

pdlistu

Acum 10 ani

foarte bine oricum a fost ca un coperiş de pipă
Raspunde

liu

Acum 10 ani

sunt dezolat, acum ca a pus judetul la punct, l-a civilizat, l-a ridicat la standarde europene acest gentelman fost membru Partidul Comunist o sa plece la bucuresti sa rezolve si tara
Raspunde

ioi

Acum 10 ani

De fiecare dată când văd imaginea asta, mi-e frică să nu-mi sară un nasture de la cămașa onorabilului în ochi. Cred că mai sus amintita competență nestăvilită ține neapărat să iasă de sub cămașă!
Raspunde

Danny

Acum 10 ani

Poza este expresiva. Nu mai trebuie nici un comentariu.
Raspunde

Corneliu B.

Acum 10 ani

Cum adica \"a exercitării temporare a funcţiei publice de prefect al judeţului Sibiu\"? Asta n-a luat examenul de definitivare pe postul de prefect? Sibienii au avut 22 de luni un prefect \"temporar\" si noua nu ne-a spus nimeni ???
Raspunde

Bebe A.

Acum 10 ani

Pentru Corneliu B. : Bine ca te dai tu destept si te-ai prins in sfarsit...
Raspunde

SIBIENII

Acum 10 ani

Grasul asta de Trihenea e la fel de prost dar HOT ...cum sunt toti pd-listi
Raspunde

iohanus

Acum 10 ani

Cat de penibil si prost poti fii sa iti pui asa o poza...in ziar si mai ales sa nu iei examenul nici dupa 22 de luni. DE ASTA L-AU SCHIMBAT DE INCOMPETENT!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus