Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Pustai: Gaz Metan Medias a dat dovada de maturitate si incredere

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, vineri seară, că echipa sa a dat dovadă de maturitate şi încredere în forţele proprii, după ce a revenit de la 0-2 în meciul cu Victoria Brăneşti, din etapa a XVIII-a, prima a returului.

"A fost un joc frumos, pe contre, în care am revenit de la 2-0, arătând ca o echipă matură, care are încredere în forţele proprii. Ne era frică de acest joc, mai ales pentru oboseala acumulată. Brăneşti joacă un fotbal foarte bun, îi felicit pentru că merită acest egal. Am riscat cu introducerea lui Aganovici, pentru că eram conduşi deja cu 2-0 şi poate pe final puteam şi câştiga. Vom merge la Timişoara unde tradiţia spune că încă nu am pierdut", a declarat Pustai.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 2-2 (0-0), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Victoria Brăneşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, ardelenii reuşind să revină după ce au fost conduşi cu 2-0.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus