Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

anunt

“Sunt Andrei-Ilie Rambela, un elev de 19 ani de la Liceul L.I.A. din Sibiu. Nu doresc sa va agasez cu emailurile mele. De fapt folosesc un program foarte amplu (Lista firme) cu acoperire mare la nivel national,si am selectat toate firmele care figureaza cu o adresa de email, in acest program, pentru campanii de emailing, dintr-un singur motiv: VREAU SA MAI TRAIESC! Stiu ca Dumnezeu este Cel Care a ingaduit sa primesc aceasta boala (Limfom Hodgkin), stiu ca sunt multi alti oameni in situatia mea si chiar mai necajiti decat mine si ca de fapt traim cu totii in vremuri nu tocmai bune pentru facut jertfe financiare. Dar mai stiu si ca tot Dumnezeu , Care mi-a ingaduit aceasta neputinta, mi-a dat si ideea si curajul pentru a-mi dori sa ma fac auzit. Stiu ca nici macar nu ma cunoasteti si ati fi cu adevarat indreptatiti sa nu imi acordati credit, sa ma ignorati, sau chiar sa ma luati in deradere. Ceea ce doresc eu este doar sa ma straduiesc, atat cat pot, pentru a ma putea face inteles. M-as bucura daca ati intelege ca nu mai am planuri mari, dar nici nu pot sa accept ca acestea sa fie ultimele mele Sarbatori de Craciun. In ziua de 10 decembrie am implinit 19 ani, sarbatorind si aceasta zi in spital, la Targu Mures, prin tratamente. Am nevoie asadar,de ajutor, deoarece faza in care ma gasesc din punct de vedere medical, impune allotransplantul de celule stemm la o clinica specializata din straimatate. Dar ca orice operatie in aceste conditii si la acel gen de clinici, si cea vitala mie costa mult: 100.000 de Euro . Gandurile bune, Teledonul prin reteaua de telefonie fixa Romtelecom, alaturi de conturile bancare deschise pentru cauza mea sunt mijloacele prin care si Dumneavoastra puteti , daca doriti, sa ma sprijiniti. Acestea sunt: 0900900820- 2Eur/apel, 0900900822- 5 Euro/apel si 0900900824- 10 Euro/apel (apelabile strict din Romtelecom). Numerele de cont sunt urmatoarele:RO34RNCB0227057672330001/Ron la BCR Sibiu (titular: Asociatia “Animos Hermannstadt”, cea care a incheiat pentru mine contractul de teledon cu Romtelecom ), RO43BRDE330SV50503443300/Ron la BRD Sibiu (titular Stoica Elena ) si RO39BRDE330SV50503523300/Eur la BRD Sibiu (titular tot Stoica Elena, mama mea). Daca doriti , puteti da click pe urmatoarele linkuri: http://www.tribuna.ro/stiri/in-tara-si-in-lume/teledon-andrei-ilie-58681.html , http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/teledon-andrei-ilie-56326.html , http://www.razbointrucuvant.ro/Fratii-mai-mici-ai-lui-Hristos/2010/11/25/inca-mai-sper-drama-lui-andrei-ilie-un-tanar-din-sibiu-bolnav-de-lucemie/ . Va cer iertare pentru cazul in care v-am creat in vreun fel anumite neplaceri, prin emailurile mele, si va multumesc din suflet pentru toata intelegerea, implicarea si Dragostea Dumneavoastra !”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Corina

Acum 13 ani

Cazul lui Andrei nu este suficient mediatizat. Eu am gasit un articol in Tribuna si l-am trimis catorva colegi si cunostinte. Totusi este prea putin. Sincer nu stiu cum ar putea fi facut mai cunoscut cazul. Il rog pe Andrei sa nu isi piarda speranta, caci cu putin sau cu mult oamenii vor fi alaturi de el.
Raspunde

Comsa Petry

Acum 11 ani

***www.youtube.com/watch?v=n5KBfjH2ERY in memoria lui Rambela Andrei Ilie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus