Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Preferatii sibienilor: cei de la SMURD

Peste 2.000 de sibieni au donat, anul trecut, 2% din impozitul pe venit Fundaţiei pentru SMURD, aceasta fiind prima entitate non-profit în topul organizaţiilor neguvernamentale care au beneficiat de sponsorizări în 2010.
Şeful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Sibiu, Grigore Popescu, a declarat că anul trecut în fondurile Fundaţiei pentru SMURD au intrat, în total, 127.987 lei, de la 2.132 de sibieni, relatează Agerpres.
Conform lui Popescu, pe următoarele locuri în topul sponsorizărilor se află Asociaţia de Caritate Civitas Medieninsis (60.422 lei), Asociaţia Sfântul Nicolae a Bisericii Ortodoxe România Valea Aurie (cu 53.480 de lei), Fundaţia Atlassib, SOS Satele Copiilor România, Fundaţia Con-A şi Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii Animal Life Sibiu.
Anul trecut, 39.617 contribuabili din judeţul Sibiu, persoane fizice, au solicitat virarea sumei din impozitul pe venit datorat pentru anul 2009 pentru susţinerea unui număr de 1.298 de entităţi nonprofit. Suma totală acordată a fost de 2.049.368 de lei.
Popescu a explicat că numărul total de persoane fizice care ar fi putut opta pentru sponsorizarea ONG-urilor la nivelul judeţului Sibiu este însă mult mai mare, de 184.400.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus