Joi,
22.04.2021
Partial Noros
Acum
9°C

Politia Sibiu a dat raportul!

În această dimineaţă, în Aula „Avram Iancu” a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu, s-a desfaşurat activitatea de Evaluare a rezultatelor obţinute de cadrele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu pe anul 2010.

La eveniment a fost present și chestorul principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea, subsecretar de stat, adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Admnistraţiei şi Internelor.

După prezentarea materialului de evalatuare, de către şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – comisar de poliţie Tiberiu Ivancea, au luat cuvântul mai mulţi invitaţi, care au evidenţiat colaborarea avută cu cadrele IPJ Sibiu, pe parcursul anului 2010.

”În finalul activităţii, domnul chestor principal de poliţie Ioan-Nicolae Căbulea  a evidenţiat rezultatele preponderent bune şi foarte bune obţinute, colaborarea interinstituţională şi a recomandat echipei manageriale să intensifice şi să orienteze eforturile spre găsirea unor soluţii concrete de contracarare a aspectelor infracţionalităţii cu trend ascendent, concomitent cu punerea în aplicare a priorităţilor stabilite pentru semestrul I 2011”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Comentarii

2 comentarii

:))

Acum 10 ani

Felicitari domnule COMISAR Ivancea! Esti cel mai tare din parcare! Statistic! :))...
Raspunde

fay

Acum 10 ani

de turcu si iancu nimic ????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus