Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Dosarul Apostu: Pronuntarea pentru cei trei care au recunoscut acuzatiile, amanata. Prim-procurorul ramane in arest

Curtea de Apel Constanța a amânat pentru vineri pronunțarea în noul dosar format în urma declarațiilor lui Tiberiu Popescu și a soților Cârstea, care au recunoscut toate acuzațiile ce le-au fost aduse de procurorii DNA. Inițial, Curtea de Apel Constanța a anunțat că se va pronunța în cazul celor trei în cursul zilei de luni, 24 ianuarie.
În cadrul primei înfățișări de săptămâna trecută, în care au fost audiați inculpații din Dosarul Apostu, ofițerul SRI, Tiberiu Popescu, a recunoscut că a dat mită 400 de euro și 1500 de lei lui Florin Apostu. De asemenea, soții Mihaela și Dumitru Cârstea au recunoscut faptul că, prin intermediul prim-procurorului Florin Apostu, au înlocuit declarațiile date inițial în cadrul unui dosar de urmărire penală, derulat de procurorii sibieni.

Apostu rămâne în arest

La termenul de joia trecută, prin intermediul avocatului său, Florin Apostu a cerut înlocuirea măsurii de arest preventiv cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea. Judecătorii Curții de Apel Constanța au respins solicitarea lui Apostu ca nefondată. Cel mai probabil, Florin Apostu va fi eliberat din arest preventiv după audierea principalilor martori din dosarul Apostu.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

sibianul

Acum 11 ani

Sa inteleg ca cel care n-a recunoscut scapa ? Est o mare calceama. Eu fel de a face justitie. Masura pur romaneasca. HALAL DE NOI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus