Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Județean

Un singur candidat pentru postul de manager al Spitalului Județean

Un singur dosar se află depus pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, potrivit unor surse Turnul Sfatului. Conform calendarului de concurs data de 1 aprilie a fost termenul limită de depunere a dosarelor și proiectelor de management pentru a ajunge pe acest post. Reprezentanții spitalului spun că mâine se vor afișa oficial rezultatele.

Calendarul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Sibiu arată că, ieri, 1 aprilie, între orele 8.00 și 15.00 au fost depuse dosarele și proiectele de management, iar vineri, 3 aprilie va avea loc verificarea dosarelor și afișarea rezultatelor admis/respins atât la spital, cât și pe site-ul instituției. „Conform calendarului, mâine se afișează rezultatele și vor fi disponibile pe site și se respectă acest calendar”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

Surse Turnul Sfatului spun, însă, că un singur dosar a fost depus pentru postul de manager al Spitalului Județean Sibiu. Cornel Benchea, actualul manager al spitalului își va termina mandatul în 9 aprilie. Acesta a declarat că nu va mai candida pentru un nou mandat.

Citește și Spitalul județean va avea un alt director: Benchea nu mai candidează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

4 comentarii

Hai,hui,pe mai departe......

Acum 3 ani

Ce mizerie! Un singur dosar,? Și vrem performanta? Cum putem avea așa ceva? Așa a fost și la "concursul" din 2017 alocat pentru Șef serviciu Achiziții! A fost o singura "cucoana"? Pai alții saracii cică nu îndeplineau condițiile de"performanta"! Apoi am aflat că este dintr -o "Famiglie "!S,,R,,I,,,
Raspunde

Spinean

Acum 3 ani

Ha, ha, ha. Se știe de ceva timp că noul manager al Spitalului județea va fi doamna directoare a Spitalului CFR Sibiu.
Raspunde

Cosmin

Acum 3 ani

Dacă ajuta Dumnezeu sa promoveze concursul, e omul potrivit la locul potrivit, deși normal ca o sa deranjeze pe mulți,le e greu sa fie conduși de o femeie profesionista. Lăsați răutățile, și studiați CV-ul, oricum, va încerca să fie pacientul pe primul loc, și cu siguranță va da milităria jos din pod. Dar de unde știți numele candidatului, ca s-a scris ca e doar un concurent. Dacă cu adevărat e dansa, sibienii pot sta liniștiți, și asta poate confirma doar pacienții care au avut nevoie de sprijinul și ajutorul dânsei. Postul a fost scos public la concurs, de ce nu s-au înghesuit măcar vreo 3?Pentru ca în aceste vremuri, doar un om adevărat și un bun profesionist se inhama la asa ceva, restul își găsesc motive personale, în plina pandemie, sa demisioneze, începând de la ministru.....
Raspunde

Știe Campean

Acum 3 ani

Face campean cărțile cum le a făcut și cu Benchea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus