Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Accident cu scandal pe Mihai Viteazu

Un accident banal petrecut aseară pe bulevardul Mihai Viteazu se va transforma într-o poveste cu consecinţe serioase pentru un şofer ce iniţial nu avea nicio vină în producerea accidentului dar care s-ar putea alege chiar şi cu dosar penal. Accidentul s-a produs în jurul orei 20, din neatenţia unui şofer care la plecarea de pe loc nu a acordat prioritate unui microbuz ce venea din spate. Şoferul maşinii s-a dat jos şi s-a luat la harţă cu şoferul microbuzului. Cel din urmă s-a suit în maşină şi l-a lovit pe bărbatul care încă gesticula în stradă, după care a dispărut. Poliţiştii au început imediat să caute microbuzul iar 30 de minute mai târziu şoferul a fost identificat. Celălalt şofer a suferit răni destul de grave şi a fost transportat la spital. Poliţiştii sibieni continuă verificările în acest caz pentru a stabili sancţiunile pentru ambii şoferi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Mihai Viteazu

Vizualizari: 214

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

3 comentarii

Confuzu

Acum 13 ani

Cel din urmă s-a suit în maşină şi l-a lovit pe bărbatul care încă gesticula în stradă - traduce cineva ? l-a batut in masina pe soferu care gesticula in strada ?
Raspunde

@confuzu

Acum 13 ani

greu esti de cap
Raspunde

sb

Acum 13 ani

O stire foarte importanta! Merita sa-ti pierzi timpul cu 75% din articolele de pe site, care sunt cam la fel!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus