Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Bugetul Consiliului Judetean, blocat

Pentru că autoritățile centrale au uitat să ia în calcul o serie de cheltuieli cu personalul din domeniul apărării și ordinii publice, Consiliul Județean Sibiu va trebui să amâne adoptarea bugetului județean, programată inițial pentru joi. Astfel, în urma unei decizii emanate de ministerele Guvernului Boc, cheltuielile de personal au fost limitate, fără să se ia în calcul, însă, anumite domenii, au declarat pentru Turnul Sfatului surse din cadrul CJ Sibiu. Instituția județeană așteaptă acum lămuriri, care vor determina, cel mai probabil, organizarea unei ședințe extraordinare în vederea aprobării bugetului județean.
Pentru a nu încurca, însă, și primăriile din județ, în cadrul ședinței ordinare a CJ de joi va fi dezbătut și supus votului proiectul de repartizare a sumelor defalcate din TVA și din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gufanul

Acum 11 ani

Taiati indemnizatiile sefilor, mobilul, masinile si ...,,castrati\" secretarele si vor ajunge banii!! Reduceti ,,sefii\" si lucrurile vor merge bine , fara ei! Cred ca la ,,calculul\" proiectului au lucrat SPECIALISTI de la CJS si aprobare au dat ...SEFII! Deci ar merita cate o ...prima de competenta! Un sef trimis la plimbare inseamna salariul pt.2-3 functionari ori personal din administratie , care mai face cate ceva!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus